Mavi Jeans.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugüne kadar hiç bir ürününü almadım.ilk defa yeni koleksiyonunu beğendim,yinede şüphe içindeyim yanımda götürsem giyermiyim daha muamma.Türkiye’deki maaşlara bakılırsa aşırı pahalı 220 TL bir kot pantolon 1,5 günlük iş gününe denk geliyor ben bir günlük kazancımla dünyaca ünlü markaları rahatça alabilirim,dövize çevirince uygun geliyor lakin bildiğin kazık..

altın semerde götürsen bir şey değişmez.

Cok kaliteli ürünleri var.

Ürünler kaliteli lakin tarz değil Zara’nın ürünlerin üçüncü sınıf kalite lakin tarzı tutuluyor

ismini hep duyduğumda gözümde şu canlanıyor
mağazasının önünden geçerken içerde %90 pantolon katı yapan çalışanlar napıyor sunuz arkadaşım siz kafanızı biraz kaldırın dünyaya açılın )))

star wars serisi takdire şayandır. ben pantolonlarını da çok beğenirim. mavi jeans'in güzel indirimleri oluyor, iki jeani 1.5 jean fiyatına alabildiğiniz dkdkd model skalası çok geniş olduğu için beğeniyorum jean tarzını da.

En sevdiğim kot markalarından birisi ve çok da memnunum.

evet kaliteli ama yabani'ye katılıyorum bu konuda. tarzını biraz inditex grubuna benzetebilir, montları fena değil ama diğer ürünlerini hiç beğenmiyorum.
600 liraya aldığım montun ispanya'da 60 euro olduğunu düşünmeden umarsızca gezinirim zara'da, alışveriş bağımlısıyım...

evet kaliteli ama yabani'ye katılıyorum bu konuda. tarzını biraz inditex grubuna benzetebilir, montları fena değil ama diğer ürünlerini hiç beğenmiyorum.
600 liraya aldığım montun ispanya'da 60 euro olduğunu düşünmeden umarsızca gezinirim zara'da, alışveriş bağımlısıyım...
60 Euro’ya ortalama 5 saat çalışılırken 600 TL neredeyse 3,5 güne bedel kredi kartıyla 12 takside bölünce ucuzmuş gibi duruyor.demin mavi için gene uğradım geçen beğendiğim ürünler bugün gözüme kötü geldi iyi ki almamışım gene dolapta çürüyecekti

Bugüne kadar hiç bir ürününü almadım.ilk defa yeni koleksiyonunu beğendim,yinede şüphe içindeyim yanımda götürsem giyermiyim daha muamma.Türkiye’deki maaşlara bakılırsa aşırı pahalı 220 TL bir kot pantolon 1,5 günlük iş gününe denk geliyor ben bir günlük kazancımla dünyaca ünlü markaları rahatça alabilirim,dövize çevirince uygun geliyor lakin bildiğin kazık..
Tek bir kot pantolon şu an 400 - 450 TL arası hatta 500 TL'ye çıkan model de var.

Ben çanta ve mont almıştım Mavi online’dan. Mont aşırı ısıtıyor. Tüm kazların tüyünü koymuşlar sanırım sklj

Ben tişörtlerini çok seviyorum rahat ve kesimi düzgün

Afedersiniz bu markanın bir şeyini kullanmıyorum. Hediye aldım geçmişe dair bugün. Geçmiş doğum günüm için. Siyah, bolca, güzel. giyerim belki.

Esra Hanımefendiye gıyabında tekrar teşekkür ederim.

Geri