Mavi Hayaller

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Mavi Hayaller
Bak yine gün battı ufukta,ellerim şakağımda, seni düşünüyorum.Her yer sıcak ama ben üşüyorum. Artık biliyorum yalnızlığı. Sürpriz değil bu ayrılık.
Şimdi burda olup 'Sarsan' diyorum. Kollarımı doladım omuzuma, bekliyorum geceyi.

Karanlık gizemlere gebe aslında.
Daha sırdaş geliyor duvarlar, kendime bile söyleyemediklerimi akıtıyor yaşlarım. Sessizliğin düşmanı hıçkırıklarıma mani olmak istesem de boşveriyorum. Şafağın alacası düşmüş sevdama. Alı al, koru kor... Yakıyor içimi. Yine ellerimde koru kaldı sevdanın. Sen bilmezsin, külleri bile acıtmakta canımı ya... neyse!

Düşlerle gerçekler arasında med-cezirlerde iken, sabun köpüğünden bakabildim hayata. İnan, canımı acıtmadı gitmelerin. Sen özgür gecelerin adamısın, bensiz sabahların...
Acıtmasına rağmen canımı 'seviyorum' Seni de, Sensizliği de.

Biliyorum, çok paylaşacağım gecelerle, kara sevdamı. Ufuklara dalıp gideceğim aylarca. Mevsimler geçecek gözlerimden, Suskunluklara sığınacağım. Penceremden sızan loş ışığın gölgesinde, hayalini kuracağım....

Uykuya ulaşabilsem, biraz acımı hafifletir rüyalarım. Rüyalarımda; yasemin kokulu bir bahçede seninleyim, masmavi gökyüzü, güneş bile daha soğuk senin yanında. Çimenler kıskanıyor gözlerindeki yeşili ama yine de gözlerin daha güzel geliyor bana. Doğa en güzel yeşilini kaptırmış bakışlarına. Kelebekler etrafımda rengarenk. Bahar senle daha dolu.
..rüyalarım sadece Seninle. Gözlerimi açmasam sabahlara.

Bu mavilerden oluşturduğum dünyama başka renk düşmese...

Ya da rüyalarımdan çıkıp gelsen mavi güllerle... mavi hayallerle...

Geri