Myself
Gümüş Üye
Hani insanlar kimi zaman dönemsel ruh hali değişikliklerine maruz kalıyolar ya onlardan bitaneside şuanda illiklerime kadar mevcut olduğunu hissediyorum , geçen sene ki halimle bu seneki halime bi bakıyorumda pek değişen bişey yok , sadece yüzümdeki o tebbesüm biraz daha azalmış gözlerimdeki o ışıltı biraz daha seyrelmiş vaziyette , yaşanmışlar vede yaşanılanların yaşatmış olduğu depresiflikten olsa gerek.. Ne insanlar tanıdım samimiyetlerine sonsuz inandığım ama samimiyetlerinden eser olmadığını anladığım an sadece zannetmişliklerimden maruz kaldıklarını gördüm , ne insanlar tanıdım yüze başka konuşup arkadan başka konuşan , ne insanlar tanıdım kelimeye geldimi hanımefendi , beyfendi , delikanlı kelime dışına çıkıldığında o sıfatların zerresini üzerinde barındırmayan. Hangi birini sayayım ki say say bitmek bilmeyen örnekler mevcut bu nefes alıp verdiğimiz hayat içersinde tek isteğim benden uzak olsunlar..
Şu köpek bile inanırmısınız iki yüzlü insanım diye gezinen sizler size her koşulda on basar..
Sadakatsa sadakat , samimiyetse samimiyet , dobralıksa dobralık..
Onda ne ararsan var , bir köpek bile olamayacak kadar aciz varlıklarsınız.
Sizede kısmen hak veriyorum dünyanın doğasını sağlıyorsunuz .
Tüm olumsuzluklara inat , bu kirli dünyanın tüm pisliklerine rağmen yüreğimden vede yüzümden eksik olmayan tebbesümlerim var benim en içten en samimi bi şekilde Allahım onları benim benliğimde eksik etmesin..
Bu ara okadar çok yorgunum ki bi masa başı işine hasrettim..
Psikolojim , vücudumu taşıdığım bedenim eklem yerlerimin fonsiyonunu sağlıyan yüreğim ebedi bir yorgunluk kaplamış gibi , çocukluğumdan beri sana hasret kaldım masa başı işi..
Dışardan baktığında insanlar herkez hoşnut oluyor ne güzel bir işe sahipsin diye..
Oysa içine girmediklerinden bilmiyolar ki . .
Hani bir söz var ya yaşayan bilir yaşamayan sadece bildiğini zanneder diye he işte o misal.
Ahh be mavi derinlik sen varya sen insana neler katıyosun.
Herneyse işte depresif modlardan bir günü daha geçirmekteyim.
Öyle ne yapsam içimin sıkıntısını gideremedim iç dökümü yapmak istedim onuda beceremedim , kelimeler düğümlendi parmaklarımın ucunda , sıkıldım.
Bugünlerde arkada kalacak ,Rabbim sağlığım sıhatimi eksik etmesin..
Yakalım şu vakit bir sigara..
Edip akbayram abim eşliğinde , ufaktan demlenmeye devam edelim..
Bekle beni türkiye yakın vakit de geliyorum..
Cezayir'den hörmetler.
Şu köpek bile inanırmısınız iki yüzlü insanım diye gezinen sizler size her koşulda on basar..
Sadakatsa sadakat , samimiyetse samimiyet , dobralıksa dobralık..
Onda ne ararsan var , bir köpek bile olamayacak kadar aciz varlıklarsınız.
Sizede kısmen hak veriyorum dünyanın doğasını sağlıyorsunuz .
Tüm olumsuzluklara inat , bu kirli dünyanın tüm pisliklerine rağmen yüreğimden vede yüzümden eksik olmayan tebbesümlerim var benim en içten en samimi bi şekilde Allahım onları benim benliğimde eksik etmesin..
Bu ara okadar çok yorgunum ki bi masa başı işine hasrettim..
Psikolojim , vücudumu taşıdığım bedenim eklem yerlerimin fonsiyonunu sağlıyan yüreğim ebedi bir yorgunluk kaplamış gibi , çocukluğumdan beri sana hasret kaldım masa başı işi..
Dışardan baktığında insanlar herkez hoşnut oluyor ne güzel bir işe sahipsin diye..
Oysa içine girmediklerinden bilmiyolar ki . .
Hani bir söz var ya yaşayan bilir yaşamayan sadece bildiğini zanneder diye he işte o misal.
Ahh be mavi derinlik sen varya sen insana neler katıyosun.
Herneyse işte depresif modlardan bir günü daha geçirmekteyim.
Öyle ne yapsam içimin sıkıntısını gideremedim iç dökümü yapmak istedim onuda beceremedim , kelimeler düğümlendi parmaklarımın ucunda , sıkıldım.
Bugünlerde arkada kalacak ,Rabbim sağlığım sıhatimi eksik etmesin..
Yakalım şu vakit bir sigara..
Edip akbayram abim eşliğinde , ufaktan demlenmeye devam edelim..
Bekle beni türkiye yakın vakit de geliyorum..
Cezayir'den hörmetler.