Mavi derinlik özgürlüğü benimsetiyor bazen huzur bazen mutluluk

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
14045630_1068245843251125_2610790617671429856_n.jpg

cilveleşirken yakaladım : )
seviyorum deniz üzerinde olmayı..

Anna Karenina hanım asıl simülasyon gözlerde canlansın bu manzarada içilen kahve vede sigara o an ki ruh hali..

yeteri kadar erzakla okyanusun ortasında büyük bir yatta mahsur kalmak istiyorum.çok mu şey istiyorum

yeteri kadar erzakla okyanusun ortasında büyük bir yatta mahsur kalmak istiyorum.çok mu şey istiyorum

bence hiç de çok şey istemiyorsun üstadım..
bir gün gerçekleşecek olursa bu durum parayı bulduğunda bende o yatın kaptanıyım ona göre..

Bizimde iş yeri manzaramız esenyurt a baksın adalete bak . :S

bence hiç de çok şey istemiyorsun üstadım..
bir gün gerçekleşecek olursa bu durum parayı bulduğunda bende o yatın kaptanıyım ona göre..

her gün bir fiil ''ZiFiR'' çok zengin olsun diye dua edersen bir katkı sağlamış olursun biladerim (: kaptan kçşkün hazır.

Raven hoş geldin..
mavilik çekiyormu , : ) eskiler öyle derler ya karada belli bir kaç zaman geçirdikten sonra deniz çekiyor derler ya..
maviderinlklerden selamlar..

Raven hoş geldin..
mavilik çekiyormu , : ) eskiler öyle derler ya karada belli bir kaç zaman geçirdikten sonra deniz çekiyor derler ya..
maviderinlklerden selamlar..

Myself ! Saygıdeğer insan. Şu an çık deseler koşarım. Neden böyle oluyor? Sana da oluyor mu? Mavilikte karayı özlemek, karada maviye koşmak istemek. Ne garip bir çelişkidir bu içimizde.

Myself ! Saygıdeğer insan. Şu an çık deseler koşarım. Neden böyle oluyor? Sana da oluyor mu? Mavilikte karayı özlemek, karada maviye koşmak istemek. Ne garip bir çelişkidir bu içimizde.

bilmukabele Raven..
oyy ya keşke sormasaydım öyle yazmasaydım dedim bu denli özlem duyduğunu hissedince.. çok ama çok büyük çelişki hem de : ) sorularının her birini çok düşünmekle birlikte deniz üzerinde hatrı sayılır değerli insanlarla ayrı ayrı bir çok kere bu konuların istişaresini yapmış biri olaraktan hani doğru cevap bir sürü çıkmasıyla birlikte bir mantık uyuşmazlığı var mavilikte karayı özleyip , karadayken maviliğe koşmayı özlemek..

eskiler çok konuşmuşlar da hiç boş konuşmamışlar
bi kere o deniz suyu değdimi olay bitmiştir kopulmuyor..
umarım tekrardan en yakın zamanda maviderinliklere açılırsın iyi davran kendine lütfen saygılar..

Geri