Mavaze* Kim ki ?

Konu sahibi son olarak 3474 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmim Irmak,İzmir'den katılıyorum yarışmaya. Yaşım yok, her yaşın insanıyım.
Bana kalırsa ben mutluluğu bulmak için yaratılmışım.Daima mutluluğu görürüm,pozitif bakarım.Kendi çapımda dahi eğlenmeyi çok iyi bildiğimden yanımdaki insanların mutsuz olma olasılığı azdır.(Bir ortama girene,bir şeyi yapana kadar yüzümde kırmızının 50 tonunu görürsünüz :D sonrası normal)
Dağılmış,dağınık bir ailenin büyük kızıyım.Hayatın türlü konularında sınandığımı düşünüyorum ve bunların hepsi beni olgun biri yaptı.Buna rağmen ailemde herkese yakın,ortalığı toplayan kişi oldum.Beni tanımalarını sağladım,bana duydukları güven kişisel değerlerimi ve düşüncelerimi kendimin oluşturmasını sağladı,minnettarım.Gördüklerim,yaşadıklarım ne olursa olsun içimde çiçek bahçem vardır benim.Bazen papatya,bazen menekşe bazen zakkumdur onlar.. Kendimde övünebileceğim şey,vicdanım ve dürüstlüğümdür.Kendimi tanıması için topu karşımdakine bırakırım.Hep derim ''dürüst insanın hata yapma payı yoktur.Gerçekleri saptıramazsın.''
Okuduğum bölümde atak yapamıcak olsaydım,kamyoncu olurdum. :kiki: Gülmeyi çok severim,yüzüme oturmuştur . Saçma gurur,tavır ve triplerim yoktur karşımdakini gereksiz zorlamayı sevmem atabiliyorsam adım benimdir.Bazen erkek çocuğu gibi hissederim kendimi.Komşunun dut ağacına tırmanan,pet şişeyi düzleştirip yokuştan kayan,manav arabasının peşinden koşan ve sonunda totoma terlik yiyen çocuk bendim,hala da gözlerimde içimde o çocuk vardır.Zaman zaman tanışırız, kocaman gülücükler:hi:

Forumda sanırım kendini en iyi tanıtanların başında geliyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.

herkes kendine göre bişeyler yaşıyor, herkesin kapasitesi ve sabrı başka, herkesin yaşantısı doğrultusunda çizdiği kendine yüklediği şeyler başka. Sıkıntılı bir zaman geçirmişsin inşallah bundan sonraki ömrün ırmaklar gibi olur (:

memnun oldum.

İyi oldu bu bende dağıttıklarımı forumda kim toplayacak diye bakınıyodum :D

Forumda sanırım kendini en iyi tanıtanların başında geliyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.

çok teşekkür ederim :)
herkes kendine göre bişeyler yaşıyor, herkesin kapasitesi ve sabrı başka, herkesin yaşantısı doğrultusunda çizdiği kendine yüklediği şeyler başka. Sıkıntılı bir zaman geçirmişsin inşallah bundan sonraki ömrün ırmaklar gibi olur (:

memnun oldum.

Teşekkür ederim, bende memnun oldum :))

Seni tanimakda ayri guzel inan.cok guzel anlatmissin kendini totona terlik yemissin kendini sansli kilman dilegimle esen kal ;)

Seni tanimakda ayri guzel inan.cok guzel anlatmissin kendini totona terlik yemissin kendini sansli kilman dilegimle esen kal ;)

sayıyorum canım,teşekkür ederim :)
Melankolinin anlamına baktım
Anlamından da bişey anlamadım :D
Tamam beraber dağıtırız :D
melankoli: depresif,daima üzgün ve süzgün bir stayla türü. Senin tarzın cevap verirsem anlarsın diye düşündüm :D

Seni tanıdığıma memnun oldum Irmak :)

:hi:

memnun oldum.
Okuduktan sonra tam bunları yazmayı düşünüyordum, sağolsun Yunus yormadı beni. :)

Memnun oldum Irmak. :)

Konusma Uslubun Cok Hosuma Gidiyordu Zaten. Cok Gūzel Anlatim Olmus..Seni Tanimak Gūzel..

Melaba Irmak hanım bisikletimle elma çalıyorum yazları, gelmek ister misiniz? adsfsdagsg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri