-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Simge de kahrolmuştur.örnek olsun, tam olarak böyle kutlanmalı. umarım kadının, yoldaşın, sırdaşın, hayatının aşkı için birkaç tane de gol atarsın bugün… wanda emretmedikçe onu yapamıyorsan söyle bilelim, vur emri verir misin wandacım?![]()
simge’nin yeni single çalışması ektedir.Simge de kahrolmuştur.![]()
Hasta olduğu için belki farklı görünüyor olabilir, bilemiyorum.E bu Wanda Alsancak sahilde " Abe alırsın sevdiceğine bi karanfil, üzmezsin beni, mutlu edersin sevgiliciğini be abi " diyen ablalara dönmüş...
keşke başka bi şey dileseydim... dilek kapılarım hep benden bağımsız şeylere açık denk geliyor herhalde. gerçek bir aşık, gerçek bir aşk adam işte, golünü de attı görüyor musun @Lefty emir verilmiş demek ki...örnek olsun, tam olarak böyle kutlanmalı. umarım kadının, yoldaşın, sırdaşın, hayatının aşkı için birkaç tane de gol atarsın bugün… wanda emretmedikçe onu yapamıyorsan söyle bilelim, vur emri verir misin wandacım?![]()
Oyuncunuz için niye böyle diyorsun?şu apaçi hareketleri stili felan bir bıraksaa
berbat
akar akmasına ama neydi o öyle yaaa iğrenç ötesi. Bu adam çok sempatikti , şuan ise tam çingenPembe boyaların bazıları sprey şeklinde ve geçici boyalar olduğu için birkaç yıkamada akacaktır.
Bana sempatik gelmiyor ve çok çocuksu buluyorum. ( Fenerbahçeli olmam ile alakası yok.akar akmasına ama neydi o öyle yaaa iğrenç ötesi. Bu adam çok sempatikti , şuan ise tam çingen![]()
Gs resmi hesabın birde bunu paylaşıp saçmalaması