Mathilda

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
geçende pmden konuşuyoruz, kitaptan söz açıldı bu dedi ki işte ben gizemli, şifreli, ipuçlu kitapları çok seviyorum. dan brown, da vincinin şifresi favorimdir. dedim işte oggy sana fırsat, bunu kullanmalısın. hemen telefon numaramı yazdım, bu numaraların ne anlama geldiğini tahmin edebilecek misin bakalım sana 2 gün müddet dedim. bir gün geçti, iki gün geçti mathilda'dan cevap geldi, bu koordinatlar güneş sistemi dışındaki kepler-22b adlı gezegenin dünyaya uzaklığı yüksek potansiyel yaşanabilir gezegenlerden birisi dedi. 2011 yılında keşfedilmiştir ayrıca 2011 türkiye'nin eurovisiona katıldığı son senedir, yüksek sadakat live it up adlı şarkıyla katılmış birinci yarı filnalde elenmiştir dedi. yani yüksek potansiyel yaşanabilir gezegen - yüksek sadakat belki üstümüzden bir kuş geçer şarkısına atıf yapıyor falan dedi. dedim mathilda allah belanı vermesin senin. :cici:

Oggy tel.numaranı alana kadar pes etmeyecek gibi duruyor,daha nekadar direneceksin Mathildacım:d

Bence baya kızdı birilerine
Düşün ki de baya giydiriyordu
Sen gel onlar gitsin mathi

Kim küstürdüyse bu ponciğimi Allah evlerine ateşler salsın, prostat oldun, sevgilisiyle kankasını aynı yatakta bassın. :hih:

Kafama esip terki diyar eylemeyeceğime inansam @Mathilda için ∞‘a kadar sayalım konusu açardım.

Hic bi konuda saymam, sevmem o oyunlari ama mathi icin sayabilirim evet. Yaparim :nopsrn:

maria puder gibi evlendim ben deyip geri dönecek foruma arkadalar görürsünüz, o zaman bu oggy kaçar. :malumat:

Uzuuun uzun yıllar önce internetin derinliklerinde küçük mavi üyeciklerin yaşadığı gizli bir forum vardı, içlerinden bir tanesinin adı Mathildaydı. Küçük mavi üyecikler onu çok severdi.

Ve sonra korkunç büyücü gargamel vardı, o kötüydü.

Sonra Mathilda ortalıktan kayboldu. Ama küçük mavi üyecik amber onu buldu :cici:

Bir gün foruma yolunuz düşerse etrafı dikkatlice dinleyin. Belki amber in çığlıklarını duyabilirsiniz ve iyi bir çocuk olursanız belki Mathildayı bile görebilirsiniiiiz." :cici:

Bence forum aleminin en ve tek özgün kişiliği benim ponçiğim.
İyi olmani dilerim biyiklim

mathildanin foruma geri donmesini bekliyorum:

lZa8Wl.png

Guldurdun Oggy. skjh

Evet Mathilda hnm gelin artik.
Bu kizdan haber alan yok mu yahu?

Ogiy ya shjd.
Geri don mathiii nerdesiiin.
Cidden nerde mathi ya,gozumuz yollarda kaldi.

Geri