Mathilda

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
aeg'in clock olduğu zamanlardan kalma meleği... kısa sürede tekrar bağlılıklarını bildirmesini istiyorum !!

demek 7 sayfa he. bu benim icin tehlike. suikast tertip edelim. benim sozluk konum daha cok yukselmeli. bu kizi cidden sevmiyorum yalniz.

hiç sevmediğim üye hehe

bi foto koysa forum yıkılır ama he

Forumlarda gördüğüm en samimiyet kokan insanlardan birisidir Mathilda
Çok tatlış değil mi ya? Kedi gibi ağzına, burnuna vura vura sev bunu. :p
Forum erkekleri de kör bence. Böyle orijinal bir hatunu göremeyecek kadar hem de.
Erkek olsam seni sarayımın en kıymetli hazinesi ilan ederdim.
Gülen yüzün solmasın matiş :k1:

Allahim tipe bak ya :dyg: yazdiklarini siritmadan okuyamiyorum. Yok olmuyor iste kapanmiyor agzim :T:
Pekbiseviyorumhemde :)

En çok beni seveceksin beni
Ashriel'i silecesin msnden!!!!!

Ailecek severek takip ediyoruz mathiyii, en çokta neşesini seviyörüz.

Sanalda doğal kalmayı başarabilmiş ender kişilerden.
Bir doğru vardır o da tektir,koşullar ne olursa olsun Serap için de doğru bu bence.
Sağlıcakla kal.

Yorumlarına çoğu zaman bakınca tebessüm ediyorum. Özellikle avatarındaki bıyıklı hatun'u görünce kendisiyle özdeşleşmiş olduğunu düşünüyorum. O bıyıklı hatun avatarının altında tam tersi biri olduğu kanısındayım. Güler yüzünün ve neşesinin gerçek hayatta da eksik olmaması dileğiyle :)

Ya nasi tatlı, nasi doğal bir hatun bu. Hele o kaytan bıyıkları basimi döndürüyor. :D Bir de muhteşem ve sağlıklı diyet tatlı tarifleri veriyor yani on parmaginda on marifet, on güzellik var. Etrafa yaydığı enerji hep pozitif henüz en ufak bir sinirini, alinganligini, sitemini görmedim. Ama o hallerini de merak etmiyor degilim. [emoji14] Seviyorum, her şey gonlunce olur yüzün daima güler umarım.

Kendisi uzaktan uzağa sevdiğim bir üye, yakından tanışmadık henüz merhaba Mathilda : )

Bu kızçe de çok sevimli değil mi ya, enerjisi de çok güzel. Keyifle okuyoz efem

Ya 10 parmağında 10 marifet, hayranım kaşına gözüne skjdjs
o ekmeklere , kahveye falan çizdiğin suratlara hayran hayran bakıyorum .p
kıpır kıpır bi hali var bu kızın , insan ister istemez seviyo :d

Burada da söyleyelim mi mathiş ?
tamam dur söylüyom ben
buluşcaz biz jsjdjshd :D kahvaltı yapcaz , kahve içcez , tiramisu yiycez , lahmacun yiycez , bi de dondurma xd unutmadım di mi hiçbişeyi :d

fotopraf çektirceğimiz için abiye giyip buluşucaz skjfjs :dyg;

Pek mütevazi bir kişilik(!)
Dili çok keskin her şeyden evvel, fakat yaşam dolu. Her daim pusuda, biri düşsün de combo yapayım diye bekliyor. Kendine ait bir tarzı var, mathi tarzı.
Tüm bu özelliklerinin yanında bir o kadar civanmert, deryadil ve bolahenk bir kişiliktir.

Anlamiyorum, bi mathi nasi sevilmez ki :nopsrn:

gördüğüm kadarıyla esprili özgün tarzda biri yaklaşımını beğendiğim kişilerden oldu

sevilecek insan yani

Geri