Mathilda

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevdigim canim kardesim. Uzun sure gorusemedik ismini zikrettigimin ertesi gunu belirdi. Bu kadar tesaduf olamaz degil mi ?

mathilda demek bekarsın.

RYb2Pa.jpg

olm kız bekarım der demez kapanın elinde kaldı. işine yararsa vereyim ben soluk borusunu kapmışım.

Bekarim alayina bakarim :D

İnce dusunme dedi biri , usutursun..

Bu üye yeni gelmedi mi ne ara öğürleştiniz ;)

Hoşgeldiniz , kimsiniz

Üye sözlüğü sohbet havasına dönüştürmeden,üye hakkında ki fikirlerinizi yazınız.

Onu ben eskilerden bilirim tanırım, Morfinyus sağolsun bu güzel olaya vesile oldu bigün baktım buraya gelmiiş :p
Tatlı mı tatlı, sempatik mi sempatik bir insan :p onunla konuşurken enerji oluyorum. Seviyosun balımm :dyg:
Süperwomanım :p

Bekar bağyan denilince ilk akla gelen üye :D

O da Yek gibi kendi üye konusuna yorum yazarak hayatının hatasını yaptı.

Ah güzellik ah. Burada yasak bunlar :p çok enteresan değil mi? Sadece beğenebiliyorsun :D
Enerjisi ve sevgisi bambaşka olanlardandır. Bir de sevdiği kimselere vefada sınır tanımaz bu kız. Gerçekten çok da sıcakkanlıdır.

Gelmene çok sevindim ben de. Öperim. Sevgiler canım =)

Çocuklaşmak istediğinizde leblebi tozu, eski günleri özlediğinizde cino, tatlı istediğinizde browni, mideniz yandığında sade soda, mutlu olmak istediğinizde bir kitap ayracı, dinleyesiniz varsa konuşkan, konuşasınız varsa dinleyen, stresten ölürken terapi, delirmek istersen hazır ekibi, Konya'nın gülü, ailesinin bülbülü .p Tamam tamam duruyorum. Allah'ın emriyle ailesinden isteyeceğim ve en güvendikleri deli ben olacağım. Canımsın.

Bi insan ancak bu kadar iyi niyetli olabilir. Ufacık ya minicik bile art niyet olmaz mı bi insanda. Olmuyomuş valla. Uzun yıllar oldu tanıyalı. Enerjisaçar bi insan. İnsan değil melek mübarek:d
Biraz bahtsız, biraz deli dolu ama her zaman gülmesini bilen insanlardan.
Çok çabuk sever, çok çabuk güvenir ama çok çabuk uzaklaşamaz.
Yüzü de çok güzel. Herşeyin en çoğunu en güzelini hak edenlerden.
Çevrenizde güvenemeyeceğiniz bir çok insan varsa, gülümsemeye ihtiyacınız varsa, kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız Mathilda ile tanışın. Zira size çok iyi gelecektir.
Çok saf çok temiz onun içisi.

Çok seviliyosun bebetom. :öp:

Yıllar önce bi ramazan ayında ilk kez sesini duyduğumda ohaa yüzü kadar güzel sesi var demiştim. Kaç yıl oldu tanışalı hatırlamıyorum ama ara ara görüşemediğimiz zamanlardan sonra bile kaldığımız yerden devam ettik.
Daha çocuğum olmadan bana annelik duygusunu tattıran yüreğini öperim.
Yüzü ne zaman aklıma düşse yanaklarını ısırasım geliyo.
Olum dana gözlerini öperim senin. Canımsın.

Buraya daha önce nasıl yazmamışım, bilmiyorum açıkçası. Şu sitede kalan bir elin parmağını geçmeyen sohbet edilebilir ve bu sohbetlerden zevk alınabilir insanlardan biri kendisi şahsım adına.

Benim durduğum yerden bakınca verdiğim kıymet sadece bu çorak sitede endemik bir tür olması değil tabii ki, buralar yemyeşilken dahi sohbetinin damakta kalan bir tadı vardı; hala da öyle.

Şimdilik bu kadar övüyorum.

Not: Eşcinsel değilim, gerçekten.

Mathilda

Öyle çok konuşmadık ama bilmiyorum onu görünce masumluk hissediyorum.
Ses tonu güzelmiş. Seninle yarışabilirim bu konuda bağyan ajsgahaka

Ne bileyim şuan böyle sarılasım geldi. Ajdhaj öpüyorum kalbinden.

Sıradışı bir zekanın izlerini görebiliyorsunuz her mesajında.
Farklı biri .. Okumayı biliyor satır aralarını ..
Mesafesi de , aktifliği de pürüzsüz ..
Özel Üyelikte fena bi yakıştı, söylemeden geçmeyeyim (=

O benim birtaneceğimmmmmmmmm :cınım:
Bana çok güzel reddedemeyeceğim tekliflerle geliyor kendileri :p Bu forumda samimiyetine inandığım nadide insanlardan biridir.Uzun zamandır tanıyorum her zaman neşeli her zaman sevimli her zaman özel olmuştur benim için.Tamam çok konuşmayabiliriz ama birini sevmek için kelimelere ne lüzum var zaten:gel:
Öpüyorum kocaman seni seviliyorsunnnnnnnnnn:öp:

Bu kız çok tatlı , neşeli, sempatik. Sohbeti keyif vericidir. Göremiyorum ya da denk gelemedik iyi ol iyi kal Mathilda, seviliyorsun =)

Bekar olması en sevdiğim özelliği :D ya böyle şakayı anlayanları seviyorum hacı :D çokta iyi biri diye düşünüyorum bir ara yürüdüm ama kısa sürdü sanırım pek tanıdığım söylenemez ama severiz sayarız başka şeylerde yapabiliriz :D Hemşerim olması ayrı konu :D

Geri