Matematikten anlamayan insanlar

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Sayısal çözümlerde yetersiz olanlar. Bu tip insanların genelde duygusal yönleri ağır basar. Sözel olarak da kuvvetlidirler.

Benim için cok önemlidir.. matematiği olmayan insanın edebiyatıda olmaz.. kimyasıda fiziğide... "rampaların ustasıyım problemlerin hastasıyım" sözü beni anlatan bir sözdür.. hep aklımın bir köşesinde tutarım.. cıkmazda olduğum zamanlarda bu derin anlamı olan sözü aklıma getirir, hayata daha sıkı sarılır ve gücümü gösteririm.. hayatı boyunca havuz problemi cözmemiş biriyle sen aynı olabilir misin.... matematiği olmayan bir insanla oturup kahve bile içmem efendim.....

ya benim çalıştığım dairede mühendis çok. ben sözelciyim çocuklar.
geçen bir espri yaptılar, hepsi güldü ben kaldım öyle kjdskfd dedim "sayısal şaka yapmayın, ben anlamıyom" dksj neyse, o kişi benimdir. para üstünü iyi hesaplarım ancak, kimse kandıramaz beni, tşk.

İki kere ikinin beş ettiğini biliyorum , yeter bana

İşte bunlar hayatlarında da hep yanlış karar verirler, seçeneklerini ortaya koyup doğru kar zarar argümanlarını masaya yatıramazlar.

Matematiği zayıf olanın mantığı da zayıf olur.

Matematik seviyem:​
6 kere 9 ?
0a6c37c5fd7.gif

Cok mantikli Ismail abi.

80 milyon ikramiyeyi ülkedeki her birisine birer milyon diye bölerek mustafa kemal atatürkün bile tahmin edemeyeceği refah seviyesine ülkeyi çıkarmak

SayısalcılarIn da bir süre sonra kafası yanıyor

muhasebeci olupta matematiği 0 olan bi ben değilimdir inşallah :d

huhatam olmayacağım tiptir. isime yaramaz. matematik sevmeyen insanı da anlamıyorum, önyargı hep bence ama..kafası basmıyor da olabilü.

Forum yüksek lisans ve master yapmış kişilerle dolu, burada herkesin matematiği iyidir bence.

Geri