Matematikten aldığınız en son puan nedir?

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti

Matematikten aldığınız en son puan nedir?

• Kullanılan toplam oy
    10
65 aldıydım 2-3 yıl önce ondan öncesine gelirsek 8. sınıfta 85 mi ne aldıydım ama böyle aldığıma bakmayın 65 aldığımda hiç bir soruyu okumadım :D 8. sınfta ise zaten hoca sağolsun beni severdi :D

matematiğim iyidir sözeli yapamam 98 aldığımda ağlayan kıl öğrencilerdendim :)))))

Matematik öğretmeni olarak 100den aşağı almıyordum lisede hele ki son sene tüm sınavlardan 100 almıştım :tatlı:

Matematik öğretmeni olarak 100den aşağı almıyordum lisede hele ki son sene tüm sınavlardan 100 almıştım :tatlı:

benim teyzem matematik öğretmeni. aydın ortaklar da okurken matematikten kalmış okulu uzamış. bi hırlanmış :)))) şuan odtü matematik mezunu.

95 - 100 arasında değişirdi, hangisiydi acaba?:p

benim teyzem matematik öğretmeni. aydın ortaklar da okurken matematikten kalmış okulu uzamış. bi hırlanmış :)))) şuan odtü matematik mezunu.

Ne güzel ama başarısızlığının üzerine gitmiş :tatlı:
Ben ilkokuldan beri düşkünümdür matematiğe hep sevdim biraz da sevdireyim dedim :p

0-24 aldigim gunler oldu, 70-84 aldigim gunleri de gordum.

unutamadığım tek notum 20 soruluk kimya uygulama sınavından 100 üzerinden 5 almam [emoji13][emoji38]

Son notum 55 falandı :T: sözelciyim ben zaten Edebiyat sor Tarih sor bana :oy:

45-54 onu da bi kere aldıysam almışımdır :D

teyzeler bana doğum tarihlerini söylüyor
hesapla bakim kaç yaşındayım diyorlar
konuyu nasıl geçiştireceğimi şaşırıyorum benimki öyle bi matematik işte [emoji85]

AB diye hatırlıyorum ..
BB den azı olmadığına eminim ..

Matematik konusunda kötüydüm ben ortalama bi öğrenciydim hiç hatırlamıyorum valla.d

Geri