matematik özürlü olmak

Konu sahibi son olarak 2626 gün önce görüldü
Matematik özürlü olmak

Eğitim sistemimizde ezberle çalış kapasitesinin yoğun olduğu ve sistematik çalışmanın değilde ezber çalışmanın yoğun olduğu özellikle bu vasfı üstün olan öğrencinin içinde bulunduğu durumdur.

* matematiği yapamama durumu

* daha dün bununda bir hastalık olduğunu öğrendim gidiyorsun doktora alıyorsun ilacı matematik dahisi oluyosun !

*Ağaç yaş iken eğilir sözünü hatırlatan durum.Temel kötü olunca ileri zamanlarında çatlak göstermeye başladığı an.

sayısaldan anlamayıp pc bölümü okumak sanırım tamda bu!:)

Matematiği anlamayanları da ben anlamıyorum...

misal ben. beyinin matematik bölümü çalışmıyo.

Sayisal zekasini kullanmasini beceremeyenler icin soylenen deyim.

matematikten 02 aldığım gün annemin söylediği söz.
özürlü,özürlü ama matematik özürlüsü.
sonra dayadılar testleri,dayadılar testleri,öğrendik ki basitmiş.

kolaya kaçan, uyuşuk, tembel insanın kendini betimlemesinden başka bir şey değil. ben anlamam ben yapamam, nah yapaman

ben böyle değildim, sonradan oldum :T:

Heyecanlanınca parmak hesabı yaparım. :p

ters trigonometrik fonksiyon türevi alamayanlarla huhatam olmuyorum yani kusura bakmayın ama kırmızı çizgim. s*zelcilere tek kontenjan ayırdım onu da canım aşkım oggyciğim dolduruyor.

üniversitede prof. bi istatistikçi hocam vardı, 3 kere 3ü bile hesap makinasında çarpardı (dalga geçmiyorum), o zaman dedim ki işte oggy sen busun ve 3 kere 3ü kafanda çarpamamak değil, hesap makinası dururken 3 kere 3ü çarpmak için kafanı yormak senin özüründür. :cici:

Matematik Özürlüsü Diye Bir Şey Yok Bende Öyleydim Ama Bu Sene Matematikten 85 alınca anladım ki Okadar Özürlü değilmişim :D 2-3 Saat Çalışınca bile oluyomuş :D

Matematikten anlamıyorum diye bir şey yok. İlgin yoktur matematige bu alanla ilgili bir işte bulunmak istemezsin bu gayet doğal. Ama kafam basmıyor sozelciyim ben diyip sayisalcilarla sidik yaristirma modası nereden çıktı anlamıyorum. Aynı durum tam tersi için de geçerli. Ben sayisalciyim ama sozele de ilgim var sadece bulunmak istediğim mesleğin kapıları sayisaldan geçiyordu bu kadar basit.

Ben de matematigi beceremeyenleri anlamiyorum :p Ugrasmak ve mantigini kavramak gerekiyor. Sanki biraz kolaya kaciyorlar kafam basmiyor diyerek. Yetenek isteyen bir sey degil sonucta bu, calisiyorsun yapiyorsun. Sanat dallari oyle degil misal.

Geri