Sözlük Masumiyet Müzesi

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir adet çorcu karakter barındıran dizi. 2 bölüm atladım öyle bitirdim, o kadar sıkıcıydı. Maalesef Selahattin Paşalı bile kurtaramamış bu yapımı. Aşkın çok daha güzel anlatıldığı vurucu diziler ve filmler var, bilemiyorum sevemedim.

Ben aşk göremedim
Hastalıklı hislerin aşk olarak lanse edilmesini sevmedim

Ne bu son 20 yıldaki Fenerbahçe Kupa Müzesi miiii toplam 3 filan galiba,sgdsgdgsgsg

DAHA KÖTÜ GÜNLER SİZİ BEKLİYOR, SABIR.

izlemeye basladigimdan beri, kemal bana birini hatirlatti. iyi ki su hatirlattigi kisiyle uzagiz ve farkli hayatlar yasiyoruz dedirtti. hangi bolumdeyim su an bilmiyorum, ama bir sahnede "kiz isteme" merasiminden ciktiklari an, arabadaki sohbetleri bana ozellikle baska bir kitaptaki karakterleri hatirlatti (sandor marai - portraits of a marriage <okuyun, tavsiyemdir). peter=kemal, ilonka=sibel, judit=fusun, lazar=zaim. iste kemal'in annesi fusun'la ilgili bir iki ovgu sonrasi, 'sanki cok cekmis, cok kinli." demisti. aynen oyle zaten. bunun sonu iyi bitmeyecek:d biterse de, ayrilik muhakkak yasanacak.

kemali saplantısından kurtaracak tek şey dayak yemesiydi......... hiç dayak yemeyenlerin ortak örüntüsü, her şeyi kendilerine hak görmeleridir.......... kemalin güzel bir dayak yemesi lazımdı.............

kemali saplantısından kurtaracak tek şey dayak yemesiydi......... hiç dayak yemeyenlerin ortak örüntüsü, her şeyi kendilerine hak görmeleridir.......... kemalin güzel bir dayak yemesi lazımdı.............
Füsun dokundu diye odanın kapı kolunu söküp götürdüğü yerde kopmuştum. Bence gerçeküstü bir karakter jfjfnnf

Dizisi izlenir mi bilmiyorum ama kitabını sesli dinlerken -Murat Eken'in sesiyle- muazzam aktı.

Bir hafta gibi bir sürede bitti.
Dizisi sarmadı ama popüler kültürden de geri kalmak istemiyorum diyenlere tavsiyedir.bdns

bitirdim ve begendim. yabancilarin bu diziyi begeneceginden de 10000% eminim. sosyal medyada cok kisi 'ask bu degil, bu hastalik.' tarzi yorumlarla elestirmis. tamam da, ask zaten bir cesit hastalik degil mi zaten. bir cok cesidi var, en agiri ve en sacma, bazen en tehlikeli cesidi de bu iste. dizinin sonunu da begendim. kemal'in 'mutlu bir hayat yasadim.' demesi, bunu bildirmek istemesi mesela. hepimiz izledik ve gorduk. mutluluk bu muydu? :d iste, ona gore buydu. onun ruhunu memnun ve dolu hissettiriyordu bu duygular hayati boyunca. genel olarak mutlulugun sebebi, amacsiz yasamaman. obsesyonu sag olsun, amacsiz hic yasamadi:d

bitirdim ve begendim. yabancilarin bu diziyi begeneceginden de 10000% eminim. sosyal medyada cok kisi 'ask bu degil, bu hastalik.' tarzi yorumlarla elestirmis. tamam da, ask zaten bir cesit hastalik degil mi zaten. bir cok cesidi var, en agiri ve en sacma, bazen en tehlikeli cesidi de bu iste. dizinin sonunu da begendim. kemal'in 'mutlu bir hayat yasadim.' demesi, bunu bildirmek istemesi mesela. hepimiz izledik ve gorduk. mutluluk bu muydu? :d iste, ona gore buydu. onun ruhunu memnun ve dolu hissettiriyordu bu duygular hayati boyunca. genel olarak mutlulugun sebebi, amacsiz yasamaman. obsesyonu sag olsun, amacsiz hic yasamadi:d

aşk hastalıkların en kötüsü, kendine olan saygını yitiriyorsun.

Geri