Masum Bir Selam

Konu sahibi son olarak 5084 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar, takdir edersiniz ki bu konuyu açmamın sebebi benim de aranızda yeni oluşumdan kaynaklanıyor.

Adım Yağmur,
Yaşımı görüyorsunuz zaten bunu açık yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam:cici:
Imm üniversite okumaktayım son senem olacak inşallah. Bundan sonrası yurt dışında yüksek lisans olarak devam edecek, yani hayatımı okumaya verdim.
Kitap okumak ve hikaye yazmak en sevdiğim uğraşlarımdandır. Kullanıcı adımı neden böyle aldım bilemiyorum fakat bir an o geldi aklıma idare etmek zorundayız artık. Umarım kalıcı olurum diyorum, bunu da istiyorum zaten.
Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum kelime kalıbını kullanarak veda ediyorum... Gözlerinizi yorduğunuz için, mause ile konuma tık yapıp uğraştığınız için teşekkür ederim.
Hoş kalın...:cici:

Selam arkadaşlar, takdir edersiniz ki bu konuyu açmamın sebebi benim de aranızda yeni oluşumdan kaynaklanıyor.

Adım Yağmur,
Yaşımı görüyorsunuz zaten bunu açık yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam:cici:
Imm üniversite okumaktayım son senem olacak inşallah. Bundan sonrası yurt dışında yüksek lisans olarak devam edecek, yani hayatımı okumaya verdim.
Kitap okumak ve hikaye yazmak en sevdiğim uğraşlarımdandır. Kullanıcı adımı neden böyle aldım bilemiyorum fakat bir an o geldi aklıma idare etmek zorundayız artık. Umarım kalıcı olurum diyorum, bunu da istiyorum zaten.
Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum kelime kalıbını kullanarak veda ediyorum... Gözlerinizi yorduğunuz için, mause ile konuma tık yapıp uğraştığınız için teşekkür ederim.
Hoş kalın...:cici:

Merhaba Yağmur, Hoşgeldin.

Teşekkür ederim arkadaşlar, hoş buldum :)

Hoşgeldin , Keyifli forumlar , iyi eğlenceler diliyorum ^^

Teşekkür ederim Remus, umarım doğru yazdım :)
Hoş buldummm.... :)

hoş geldin iyi forumlar :D

Hoşgeldin Yağmur , nickin ilk geliş için oldukça şirin,
Cee-e ben geldim der gibi :p
Keyifli forumlar :)

Hoşgeldin Yağmur :) Güzel bir tanımlama oldu yzümde tebessüm açtı :)

cee-eeeee:D:D:D hoşgeldnz:D

Oyşşş bu ne güzel karşılama :)

Hoş buldum, hoş buldumm hepinize hoş buldum :)

Teşekkürleeerrr :)

Mutlu oldum sizi de gördüm, hoş bulduk :)

Ayyh teşekkür ederimm :)

Hoş bulduk, tatlım :dyg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri