ÜSözlük Mastor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yazarak güldürmeyi başaran ender üyelerden (plase lahmacun bey)
Sırf gülmek için tüm mesajlarını inceliyorum.

Bugün beni mutlu eden birkaç cümlesiyle güne başladım :) Burada ilk tanıdığım ve iyi ki tanıdığım kişilerden biri hiç yanıltmadı beni kalbi güzel adam her zaman o pozitif enerjisini kaybetmemesini ve hep mutlu olmasını istediğim kişi.

Kim bilir belki bir rakı masasında müzeyyen senar eşliğinde bir kadeh tokuştururuz..

Art niyetsiz, neşeli, doğal bir insan.
Düşüncelerini birinin sırtından geçinme üstüne kurmaz; düşünceleri sorgulama temellidir, ölçüyü bilir.

Şu adamı naptınız da kaçırdınız söyleyin hadi Sjsjsj

Yanmis 3 avrat yüzünden dosunum

Kutsal cumartesi akşamı seni es geçemezdim.. Hep mutlu kal uğrarsan da mutlaka yaz.. -da yı ayrı yazdım dikkat et.

Kimsede sendeki samimiyet yok aşırı klişe yorumlar, millette kendini bir ispatlama çabası ne kadar yapmacık olduklarından bir haber insan topluluğu eskiden konken partileri yapılırmış oradaki kadınlar gibi birbirlerinden arkasından sallayıp hakaret edip yüzlerine canım cicim diyen tipler velhasıl yokluğun çok belli bazen giresim gelmiyor bu ortama yorumlarınla ve sana ait olan mizahınla çok özledim seni girip okursun birgün ama hangi gün orası muallak işte :) renkli çorapların ve renkli gömleklerinle hep şu sıradan dünyaya renkli bak..

Tuttum karinin eteginden
Tuttum kariyi memesinden

Cok özledim it.

husu icinde hakka yöneldi
cennet baginin gülü

Geri