ÜSözlük Mastor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Döküldü birer birer..yüzündeki perdeler
Hep sürekli ferfer
Gelir sana dayatir hayat böyle
Zerzer

Yine eskitme pesinde galibamsi.

Mastor benim yunanli kardesim.

source.gif

profiline çelenk bırakmaya geldim karşiim, yeni gördüm. acı kaybımız. nasıl kıydılar sana?

24142245_dsc_0025.jpg

Bu forumda ilk tanıdığım tanırkende büyük keyif aldığım birisi. Arada inişli çıkışlı tutarsız hareketleri olsada kalbi çok güzel bir adam. Kullandığı gif lerdeki gibi minik bir panda yavrusu bence :) Senin için tek temennim kalbini haketmeyen insanlardan uzak dur ve hep mutlu ol :)

Mastor'un kendine özgü, ayırt edilebilir ölçüde farklı bir tarzı var. Konulara getirdiği yorumlar sıradışı samimi ve espritüel..Bu haliyle foruma muazzam bir enerji yaydığını düşünüyorum.

Ben kadın sanıyordum, düşünün öyle naif bir kişilik gibime gelmişti. Sonra baktım kızların en birinci sevgilisi hatamdan döndüm. Hayatında başarılar, çok da takma her şeyi. :emoji_ok_hand:

Kendisi ile ilk tanışmamız, benim ona öfke dolu bir yorum yazmamla başlamıştı fakat ilginç olan ise aynı şekilde karşılık vermemesiydi. Hal böyle olunca takındığım aşırı tavırdan utanmış ve hakkında peşin hükümlü karar verdiğimi anlamıştım. Zamanla onun sadece işin şakasında olduğunu, geri planda ise oldukça donanımlı birisi olduğunu fark ettim.

Sosyal medyada insanları doğru tanımak hiç kolay olmuyor ve Mastor da forumda yansıttığı eğlenceli karakterden ibaret değil. Duygusal tarafını bana @Süreyya'yı anlatırken hissetmiş ve aralarındaki dostluğa hayran kalmıştım.

Forumda yokluğu hissediliyor ve dilerim en kısa sürede burada olur.

Mastorumm.
Kinist yavrucugum benim.
"Bir seye sahip degilim, sahiplenmemem icin" Mastor'u anlatan nadir cümlelederden olsa gerek.Özgür ruhunu Diyojen'in bir zerresine benzetsem de,bagli oldugu en bariz sey yardimsever ve filantropizimliğidir.
Büyük Iskender'e Güneşin önünde cekil diyebilen ve bunu Iskender'in gurur yapmayasi bizlere örnek olabilir.Cünki Mastor un ici disi birdir.O zamanlarda yasasa idi eminim sevgili Plutark Diyojen ile beraber Mastor u da anardi.
Pithos da ikamet etmesine ihtimal vermesemde (cünki rahatina biraz düskün) öyle bir seyin icinde yasayabilecek kadar alcak gönüllüdür.Incitmez..

Bir kusuru var dostlar...
bilhassa haftasonlarina ismini verdigi kutsal Cumartesi gecelerinde,böyle kafayi bulunca,Diyojen olsa şarap icerdi ama bu Adana'li Mastor oldugundan rakiyi tüketiyor,bende kafa mafa birakmiyor.
En sevdigi konu ise Nasyonal sosyalizm.
Bildiklerimi unutturacak kapasitede olan sorularina yetisemiyorum sjslsl
Aci bana,merhamet et.Beynimi yakiyor.

Aramizdaki kimya cok iyi.Iyi ki tanimisim Seni canim benim.

Yabani neyin pesindesin bebegim?
Öyle olmua ise bile darisi senin basina.

Siborunu yapmakla meşgul arkadaşımız yakında gelir fkfkfkfk ;d

image-asset.jpeg

mapus damlarında ciğeri soldu adamın. ban affı gelecek mi, gelmeyecek mi? karşiim bişeye ihtiyacın var mı? bi sonraki ziyarette temiz atlet, don getireyim mi sana? konu mezarlık gibi klara niye uzaklaştırıldı ki?

daha geçen hafta tahliye ettiniz. yine uçurmuşsunuz. adana'da sıcaklıklar kaynama noktasına yaklaşmıştır. ya bu adam size ne etti?

eczacilar-ataturk-anitina-celenk-birakti-1557823606.jpg

Geri