ÜSözlük Mastor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tanimayrum:p

Yok yok tanıyorum, hem de epey iyi tanıyorum. Kaç zaman oldu tanisali bilemiyorum lakin hiç "keşke tanimasaymisim demedim".Iyisiyle kötüsüyle iki yi varsın küçük ihtiyar:p
Benden pek böyle sözler duyamazsin, bence bunları kaydet lazim olunca açar okursun :D

Larien, bu ara cok dikkatimi cekiyor, soylemek istediklerimi benim soyleyebilecegimden cok daha guzel bi sekilde soyluyosun :)
O yuzden senin mesajinin ustune fazla bisey ekleyemiycem, Mastorun mesajlarini okurken ayni hissiyatlar oluyor bende de, gerilerde bi yerde huzun var gibi, cok da olgun, anlayisli bi adam var gibi ama disardan bakinca yok gibi de. Oyle gosterdiginden sanirim.
Mesajlarini okumaktan zevk aldigim uyelerdensiniz efenim, daha cok yazip daha az iciniz .p

Adam içiyor müdür. forumda en çok küfür eden ama banlanmayan kişidir kendisi küfürleri öyle bir yerleştirirki küfür ettiği kişinin bile hoşuna gider o derece :D

neyse sana puanım ; :bunepeki:

Şuana kadar ciddi konularda pek göremesem de iki tarafıda dengeler bu kafa diyorum içimden.

Yorumlarını çok sonra farkettim , gerçekten küfür kurguları ve hayal gücüyle dosta güven düşmana korku salıyor.

Birde ne yapın edin eline düşmeyin allah muhafaza . kolay gelsin üstat

komik birisi 2 yıldır rahatsızlık verici bir davranışını görmedim

Aklımda hakkında kalan tek şey Seneca'Yı bilmesi.

Yaşından fazlası var onda.
Okuma aşkı hayran olunası, zevkli de buluyorum.
Özgün mantık yürütmesi süzgeçleme ve analize sahip olması, takipçilerini heyecanlandırıyor.
Aynı şehirde aynı havayı soluyoruz, çatlayın patlayın :p
Iş yeri adresini aldım.
Bir gün bir süpriz yapıp müsesenizin çayını içeceğim. Hoş kal.

Forumun en tuhaf adamlarından fakat mizahi yönünü beğenmiyorum.
Arada ciddileşiyor ve satır satır hunharca okunası şeyler karalıyor işte o yönü daha iyi bence.
Oturup saatlerce esrarengiz olayların konuşulabileceği bir yönü var pek çaktırmasa da.
İnsanları kolay analiz edebiliyor fakat bu yetisini pek kullanmıyor, bir şeylerden yorgun düşmüş olsa gerek.
Naturel kullanıcılardan,neyse o.
Hayatınızda başarılar.

Insanlari duzeltmek icin ilginc bir yontemi var, mesela imla hatasi yapildigini fark ettiginde o daha abartilisini yapiyor ki kisi kendini fark etsin diye. Sakinmiyor sozlerini, cumleleri her yone cekilebiliyor fakat cok dert ettigini sanmiyorum. Ilginc tiplere gaz vermeyi sever ( haklisin sensin ) der ve bence sinsice guler gelismelere. Eglenceli, umursamaz, pratik zekali biri oldgunu dusunuyorum.

Edit ; dusunen dede avatarlarini pek sever .p

Bir tek bana normal geliyor sanırım :d

Adana'nın elit semtinde ikamet eden Mastor beye onceliklen
merhaba demek istiyorum.:anla:
Halinizi hatrinizi sormayi baska bir konuya birakiyorum.
Mastor bey ilen bir kac sohbetimiz oldu.
Forum da yansittigi kisiliginin aksine bir kisilige sahip
Oldukca kibar ve oldulca mutevazi .
Ama oldugu gibi de komik esprili ;s kırmaktan incitmekten cekinen kalbi temiz biri. Ben gercekten su profilin altindan boyle kocaman gönlü yüreği genis birinin olabilecegine ihtimal verememistim . Iste ihtimal veremediklerimiz tarafindan sasirtilabiliyoruz boyle.
O girince foruma her yer kebap kokuverir salgam gelir aklima şırdan gelir bumbar gelir kimse bunun ne anlama geldigini bilemez ama siz bilirsiniz:liv:
Bu bir özlemdir efendim. Memleket ozlemi.
Bu forumun altin degerinde ki adami yormayin kirmayin onu
O ki ,kivrak zekasiyla yuzlerde gülcükler akillarda guzel izlenimler birakmiş kişi
O ki, Kalbinde kotuluk olmaya ama dilinden cekecek kisisi:liv:
Mastor bey benim erkek versiyonum ayni bana benziyor:sırıt:
Ama Iyi ki erkek olarak dunyaya gelmemisim efendim iyi ki.
Kendinize iyi bakin olar mi? Hosca kalin:anna:

Benim yoklugumu hissetmiş
Demek ki ilgisini cekebilmisim

kral ya çok seviom iyi ki var

diğer üyeler okumayacağını bilsem neler yazarım da -.-

Gün gelecek namaza başlicak diye bekliyorum on numara olur ha üff ekibimiz güçlenir :D yak gel bildiğin ne varsa yık gel gözüm yok para puldamıydı neydi o ya

Fikirleri farklı bile olsa yazdıklarını espirili bir bicimde anlatması cok hos forumda o iyiki var onun yeri baska burada hic kimseye benzemiyor.

Adamın dibi...

Adam gibi adam kaç kişi kaldı bu forumda?
Mastor içlerinden biri.Yorumlarını sürekli okurum.

Geri