ÜSözlük Mastor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir sorgu odası seçim anketinde ilk kez yan yana geldiğimde tanıdığım Mastor, forumda ilgi çekici yorumları olan, sevilen sayılan, centilmen üyedir. forum içerisinde kendisini herhangi bir olumsuz pozisyonda görmeniz mümkün olmadığı gibi, bir anda sizi kucaklayan bir sıcak tebessümüne de şahit olabilirsiniz. ek olarak günümüzde yetişkin bir mastor'un belirli seviyede alkol tüketmediği zaman mutlu olamadığı bilinmektedir.

Forumda sevip saydığım nadir kişiliklerden. İçtiği zaman foruma girip forum ahalisini kucaklaması ile tanınır. Bu kadar çok içmesinin sebebini bir kıza bağladığım, niyeyse hiç görmediğim halde bana yakın hissettiğim üye. Lakin işe yaramaz. Kaldır at çöpe.

İsmi mübarek bir isim olup, kelimeleri olduğu gibi akıtan bir kişi.

Adanalı olup acı sevmediğinize de şaşırdım doğrusu.

[YOUTUBE]erywPdFfORE[/YOUTUBE]

Müziksiz damlamıyor.

İnsanlar kendisine dokunmayanı umursamazlıkla veya negatif yönde bir ilgiyle karşılıyor çoğunlukla. Duyarsız ve katılar. Böyle bir bilinç altı mesajıyla başlamak istememiştim oysa ki. Aslında konu insan olunca tasarlamak da ne kadar doğru tartışılır. Velhasıl ne yazıcağımdan bende emin değilim. Ama bildiğim bir şey var. Yazmak için de yazmayacağım.

Evet. İçkiyi seviyorsun yada bize en çok göstermek istediğin yanın bu. Bu tarafına bu kadar dokunmalı deyip felsefik yaşam algına değinicem. Bu geçişler temiz. İlk gördüğümde "ilahi komedya neden çok okunmadı sence?" diyesim gelmişti. Vakti zamanın İtalyanları en az Rusları kadar karışık yazmışlar. Çok B.ktan bi cümle oldu sanki. Ama silmiyorum. Kalsın burda.

Kabul edersin ki insana kalite sıfatını yüklemek olmuyor. Burda olman güzel. Genelinde böyle düşündüğünü hissediyorum.

Her zaman damlanmıyor.

olum nerdesin lan iddaa tuttu dört yüz tl :liv: gel içelim

iyi niyetli birisi forumda oldukça sevilen hoş görülü

Kendisi benden yaşça küçük , ama kendisinde yaşından çok daha büyük bir olgunluk ve samimiyet var. Benim alkole başlama nedenim gibi bir nedenden ötürü kendini alkolik olarak tanımlıyor sanırım, gönül yükü ağır , gemisi hasar almış bir insan , gülen ve esprili kişiliğinin , umursamaz insan maskesinin altında etten bir yara olduğunu düşünüyorum. Bu kadar gelişine yaşanan bir hayatın içinde mutlaka bir giden vardır çünkü.

Seviliyorsun Mastor
İyi ki varsın

tapatalktan simasını görmemle kafamdaki mastor imajı yerle bir oldu, ister istemez avatarla bütünleştirmiştim adam sinek kaydı çıktı

Bazen cok akli basinca cumleler kuruyor bazen adam trolluyor.

Onu alkol yuzunden parmagini kaybeden arkadasim Ugur'a cok benzetiyorum. Ugur'a da icme deyince soverdi. Bu yuzden ic mk.

Hayat senin hayatin.

giphy-downsized-large.gif

Simasını aşırı merak ettiğim tek kişi. Hayır avatar yıllardır hep aynı. O yüzden merak ediyorum var mı bir benzerlik diye aksjdns

Duruşu, yorumları, komikliği, karakteri, bazen aşırı olgun oluşu.. bunlar ona gerçekten yakışıyor.

Bir gün bir şeyler ısmarlar artık diyor ve gidiyorum ajsjska

Mastor üstad forumda gülebildiğim bir kaç ender kişiden biri, iyi ki varsınız üstadım Allah gönlünüze göre versin.

Uzaktan bakinca kirkli yaslarinda gibi. Gizemli de bi yani var sanki.p
Muzik zevkine diyecek soz yok; biz de sevip sayariz.

Bence çok sevimsiz biri ya. Kesinlikle uzak durulmalı...
Sevdiğim insanları paylaşamadığım doğrudur.p

Beni kelimelikte patates etmese iyi bir insan derdim. sdkjsjd
Daha doğru düzgün rakip bile olamıyor öyle naif biri, kötü düşünmüyor.
Birlikte goygoy da yapılır ciddili de konuşulur, böyle olan çok az insan vardır. ^^

Geri