Masterchef Danilo çalışanları tarafından dövüldü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hoşgeldin dayağı geçte olsa atıldı nihayet..

640xauto.jpg

Eğer doğruysa, Danilo, yeni başlayan stajyer personelinde bahşişlerden faydalanmasını istemiş. Tabii yer mi anadolu çomarı? Daha dün işe başlayan adam neden tiplerden yararlansın diye vermiş küsküyü.

Eğer doğruysa, Danilo, yeni başlayan stajyer personelinde bahşişlerden faydalanmasını istemiş. Tabii yer mi anadolu çomarı? Daha dün işe başlayan adam neden tiplerden yararlansın diye vermiş küsküyü.
Stajerlerin de tip alması doğru bir uygulama çünkü otelcilik sektöründe de böyledir ancak aldığı oran daha düşüktür. Sonuçta iş öğreniyor da olsa iyi kötü emek harcıyor.

Stajerlerin de tip alması doğru bir uygulama çünkü otelcilik sektöründe de böyledir ancak aldığı oran daha düşüktür. Sonuçta iş öğreniyor da olsa iyi kötü emek harcıyor.
otelde hangi departmanda çalıştın?

otelde hangi departmanda çalıştın?
Üniversite yıllarında staj yaptığımız dönemde stajyerlere de tip veriliyordu.
Otelcilik eğitimi alsam da kongre / toplantı turizmi üzerine çalıştım.

• Beğen
Tepkiler: Sux
İki lafı bir araya getirip Türkçe konuşamıyor sen o yazıları nasıl yazdın jskdckv

Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna, Sarıyer'deki restoranının önünde işten çıkarıldıkları öğrenilen iki çalışanının saldırısına uğramıştı. Zanna, sosyal medya hesabından "Türkiye’yi terk ediyor" iddiasına yanıt verdi.

Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, kendi restoranının önünde işten çıkarılan iki çalışanı tarafından darp edilmiş ve şefin ülkeyi terk edeceği iddia edilmişti.

Zanna iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi:

“Türk milleti için hissettiklerim sağlam ve derin kökleri olan bir duygudur. Sadece bu milletin sınırsız güzelliği, dünya için temsil ettiği kadim tarihi, muhteşem denizleri ve manzaraları değil ve hatta bunca yıldır hâlâ keşfetmeye devam ettiğim inanılmaz gastronomi hazinesi bile değil. Türk millete olan sevgim, yaşayan insanlardan, karakterlerinden, adeta beni oğulları gibi karşılamalarından geliyor. Sevgim son 10 yılda yollarını benimkiyle iç içe geçirmiş, bu muhteşem kültürü ve Türk milletini keşfetmeme, öğrenmeme, yaşamama neden olan tüm o harika insanlara bağlıdır. Hiçbir eylem, insan ve olay beni Türkiye’ye ve içinde yaşayan toplumuna duyduğum sevgi ve saygıyı benden alamaz. Seni seviyorum Türkiye ve hayatıma girip beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ve en çok da destek mesajlarınız, yanımda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

Kaynak

videosunu izledim de istediğim o şiddet tadını alamadım, yani bir şeyler eksik gibi geldi.
nasıl desem böyle yumruklar yavan kaldı o sırada.
bağırtılar yetersizdi, hazırlanmış gibiydi.
spontane gelişmiş bir olaya hiç benzemiyordu

Trablusgarp savasi hiddetinde degil elbet Edri..ilahi

Trablusgarp savasi hiddetinde degil elbet Edri..ilahi

yani ama insan başlığı görünce bir beklentiye giriyor.
dövüldü kelimesi bence çok büyük bir anlam taşıyor.
darp edenlerin bu kelimenin bilinciyle sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyordu.
tatsız tuzsuz bir şeydi.
boşuna izledim.

Geri