massallah deyin lutfen .p

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çekimler
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
kedide sosyalcilarin tipi var : )

kedide sosyalcilarin tipi var : )

Schuurdaki dipvriezin arkasinda dogum yapmis annesi, icimden diyorum bu kedi niye gitmiyor burdan. Son gunlerde de kopek gibi hirlamaya baslamisti tirsiyordum kediden. Meger 3 tane yavrusu varmis annelik ic gudusuyla korumaya calisiyormus yavrularini. Bunlara sepet aldim yumusak yere cektim ama anasi yine goturmus gece dipvrizin arkasina :D Oysa bi bilse benim onlara nasil guzel bakacagima gozu kapali teslim eder bana :cici:

Schuurdaki dipvriezin arkasinda dogum yapmis annesi, icimden diyorum bu kedi niye gitmiyor burdan. Son gunlerde de kopek gibi hirlamaya baslamisti tirsiyordum kediden. Meger 3 tane yavrusu varmis annelik ic gudusuyla korumaya calisiyormus yavrularini. Bunlara sepet aldim yumusak yere cektim ama anasi yine goturmus gece dipvrizin arkasina :D Oysa bi bilse benim onlara nasil guzel bakacagima gozu kapali teslim eder bana :cici:

Çok iyi bakacağını bilsede yinede yerini değiştirir :D
Bizim burada vardı rahat yer yaptık kedi kalktı çekmeceye falan koydu ve habire yerini değiştirdi durdu :D

Çok iyi bakacağını bilsede yinede yerini değiştirir :D
Bizim burada vardı rahat yer yaptık kedi kalktı çekmeceye falan koydu ve habire yerini değiştirdi durdu :D
Evet rahat etsin diye ugrasiyoruz ama anlamiyor hayvancagiz .) Annelik boyle bir sey demek ki :)

Yerler ya çok sevimli , kedisi olanlar ne şanslı .s

Bende yine ne almaya gittinde bunu alıp geldin diye soracaktım ki beleşe getirmişsin kediyi .p
Maşallah diyeyim (=
Oyuncakları da ayrı beğendim

Allahim ne güzel şeyler yaratiyorsun sen öyle. Maşallah :u1:

Çok tatlişko bi şeymiş bu .p Maşallah
Bizimkiler sevse ben de böyle bi tane sahiplenicem de yok :T:
Güzel ömürlü olsun :)

Yerimmm

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri