Maskeli Süvari - The Lone Ranger

• Kullanıcı Kaiken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 3043 gün önce görüldü
20288811.jpg

Yapım : 2013 - ABD
Tür : Aksiyon , Macera , Western
Süre : 23 dakika
Yönetmen : Gore Verbinski
Oyuncular : Johnny Depp, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Barry Pepper, Tom Wilkinson
Senaryo : Ted Elliott, Terry Rossio, Justin Haythe, Yapımcı:Jerry Bruckheimer, Mike Stenson, Chad Oman

Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünlü TV dizisinin sinema versiyonuyla beyaz perdeye aktarılıyor. Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Gore Verbinski'nin yaptığı filmin baş rollerini ise Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson paylaşıyor.

Simdi sinemadan geliyorum, bu filmi izledim ve begendim :p
Johnnycigim yine muthisti :p
Johnnycik bir yana, filmin hikayesi iyiydi ve yuzumde tebessumlerin olusmasina vesile oldu :p

Beklentilerin altında kaldığını söyleniyordu bu film için.Özellikle Johnny Depp'i çok eleştirmişlerdi.

DoGu film 2 bucuk saat asagi yukari :p
Yanlislik var, 2 saatini eklememisim :p

Begenende var, begenmeyende, ben begendim :p

Western tarzı filmler imdb de yüksek puanlar alır, vasat bir film olacağını sanmıyorum TR ye gelirse izlerim .

Kesinlikle izleyeceğim aklımda bulunan filmlerden biri (:

İzledim ve pişman oldum. Gerçekten de hayal kırıklığı yaşadım. Gişede bekleneni verememesi normalmiş. Maskeli Süvari karakteri için başka bir oyuncu seçilmeliymiş. Ruth Wilson'u Luther dizisinden sonra buradaki karakteriyle görmek şaşırttı beni. Helena Bonham Carter'a fazla rol yazılmaması da üzücü.

Geri