Maske takmamakta israr edenler bu videoyu mutlaka izlemeli

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü
Dün izledim ve kötü oldum
Maske takin diye karakolluk oldum bi hastayla
Kimsenin vebaline girmeyin lütfen
Allah rahmet eylesin inşallah

2 aydan fazladır şükür kalabalık bir ortama girmedim toplu taşıma da kullanmadım.Markete veya alışverişe belirli saat dilimlerinde yoğun olmayacağını düşündüğüm yerler ve zamanlarda gidiyorum.
2 kere pikniğe gittik ailece o da insanların olmadığı yerlerdi.

Son düzenleme:
Maske meselesi hükümetlerin sorumluluk reddidir.

"Benim yapacak biseyim yok, sen tedbir alacaktın birader" demek için uyguladığı dayatmadır.
Asosyal obsesifleri ıslak rüyalarının gerçekleştirilmesidir.

Akıl tutulması toplumsal hezeyan paylaşılmış psikozdur.

Alman , Türkiyedeki alınan sıkı tedbirleri "Türkiye aslında kırılıyor hastalıktan. Bu yüzden sokağa çıkma yasakları uyguluyorlar " diye algılayıp politik olarak Tr den geleceklere 2 hafta karantina uyguluyor. Filistinden, Ugandadan gelenlere karantina yok.
Daha bugün et fabrikası çalışanlarının 1029 un testi pozitif çıkmış. Almanya delirmiş durumda. Herkes öpüşüp koklaşıyor sokakta

Son düzenleme:
Bir üsttekine cevap;
Almanya bizi kıskanıyor!

Bir usttekine cevap Avrupa bizi kiskaniyor!

• Beğen
Tepkiler: Eru
Üsttekiler kafayı sıyırmış. Ne bulaşıyonuz olm bana. Kim kimi kıskanıyor?
TÜRK milleti kıskanılıyor bu doğru.

Son düzenleme:
Bak asabımı bozuyor allahsizlar.
Geçen yıl kaç kişi öldü Türkiye'de?
Ha, söyleyin.. değişik sebeplerden.

Toplam 426.000!

E şimdi salgın lafı olmasa 430.000 olsa bu sene ne olur? Binde 1 artış.

Biz ne yapıyoruz? Beykoz parkındaki adama orman içinde maske taktırıp tükürük koklatiyoruz.

Allah böyle böyle belamizi verecek.

Espri yapmıyosun laf sokuyosun. Sataşma bana, samimi olma, espri de yapma. Kankanı da al git , başka kapıya

Espri yapmıyosun laf sokuyosun. Sataşma bana, samimi olma, espri de yapma

Sen kimsinki sana satasayim ben yahu, nickini mi yazdik samimi olmak mi sizinle mi ne munasebet ne yapacagimi sizden ogrenecek degilim keyifli forumlar dilerim

Sen kendi vatandaşına maskeyi ücretli yap avrupaya bedava maske yolla sonra çik avrupa bizi kıskanıyor. YRinda birşey olduğunda bütün bunlar dış güçlerin oyunu diyeceksiniz.

Ondan sonra vah vah yanildik kandirildik

Artık mesele maske takıp takmamak değil, maskenin yeterliliği. Tek maske yetmez söylentileri gündemde.

Geri