Maskara seçiminin püf noktaları

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Makyaj Teknikleri
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Senelerdir aynı maskarayı kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Deneye deneye Farmasi Double Lash ta karar kıldım. Arayış içinde olanlar bi şans verebilir..

ilk püf noktası kirpiğinin olması bence… o da benim biricik gözlerimde çok kısıtlı. geçen gün alev karslı’yı izlerken övdüğü kirpikler gratis’te 75 tl’ye düşünce aldım. videoda çok doğal duruyordu da canlısı biraz yelpaze gibi… takınca demet akalın’a benzememeye dua ediyorum ve allah’ın beni kirpikli gördüğünde “allah beni kahretsin bu kıza iki gıdım kirpik ekleyemedim mi” demesini…
IMG_9630.jpeg
ÇOK DOĞAL Dİ Mİ KIZLAR? DOĞAL DİYİN… ANADAN DOĞMUŞ GİBİ DİYİN. EL YAPIMI KİRPİK NEDEN YAPAY OLSUN Kİ…

Arkadaşlarımın hepsi cücük gibi lülü. Ben de culuk gibi olunca hevesim kaçıyor. Söylemesi ayıp at gibi olueueşsjdmdjdhddjfhdkfk
Ben Turkiye'ye gidince oyle oluyorum,carsida gezerken 1 kafa daha buyugum herkesten ahaha. Sikinti yok onlar kucuk diye zevklerimden vazgececek degilim.... Eskiden ortaokulda cok takinti yapardim boyu herkes benden kucuktu sanki ben 2 3 sene sinifta kalmisim gibiydi. Sonradan amaaan dedim onlar daralsin...

Ben Turkiye'ye gidince oyle oluyorum,carsida gezerken 1 kafa daha buyugum herkesten ahaha. Sikinti yok onlar kucuk diye zevklerimden vazgececek degilim.... Eskiden ortaokulda cok takinti yapardim boyu herkes benden kucuktu sanki ben 2 3 sene sinifta kalmisim gibiydi. Sonradan amaaan dedim onlar daralsin...
Bi de cüce birliği kurup uzun boyun kritiğini yapıyorlar YANIMDA. Şrfszlr

Laf yetiştireceğine yemek bul djdhdmddjdhdb
Bence dürümlü bişiler ye ığhkk

• Kahkaha
Tepkiler: W
Doğal görünüm verenler ve renk olarak da ağırlıklı kahverengi tercihimdir.

bu kadar yazıp hiçbiriniz de ''evet aldığın kirpikler çok doğal'' dememiş... teşekkürler dürüstlüğünüz için, mübarek ayda neden benim gönlümü edesiniz doğru...
kirpik kıvırıcısını çakmakla ısıtıp biraz soğuduktan sonra kirpikleri kıvırınca da çok kalıcı oluyormuş, bi onu denemedim zaten... kirpikli olayım diye yakamam kendimi.

benim kirpiklerim az :( böyle dolgun kirpik etkisi verecek ve kıvırımlı ve son olarak uzun gösteren (adeta yoktan var eden) maskara önerisi olan var mı :D

benim kirpiklerim az :( böyle dolgun kirpik etkisi verecek ve kıvırımlı ve son olarak uzun gösteren (adeta yoktan var eden) maskara önerisi olan var mı :D
kendimi okudum... bence öyle mucizevi bir ürün yok ya, aşırı moral bozucu ama yukarıda thalassa önermiş loreal telescopic biraz öyle gibi, maybelline lash sensational yine biraz mutlu ediyor beni ama en ilginci tamamen tesadüfi indirimde görüp aldığım-indirimde görülen her şey ihtiyaç olmasa da alınmalı- watsonlardaki lovely markasının rimeli. çok enteresan şekilde kirpiklerimi uzatıyor, yukarıda tutuyor olabildiği kadar ve dolu dolu gösteriyor ama kirpikleri biraz döktüğünü düşünüyorum, maalesef eliyoruz... kirpik lifting yaptırıp belki o zaman mutlu olabiliriz. :emoji_sweat:

kirpik lifting yaptırıp belki o zaman mutlu olabiliriz.
ben onu düşünüyordum ama bir influencer uyurken gözünü kaşıdığı için gözüne zarar vermiş ve gözü şişmişti çok korkuttu o video beni :(
kirpik serumlarını denemeye başlamayı düşünüyorum ama umarım işe yarar

ben onu düşünüyordum ama bir influencer uyurken gözünü kaşıdığı için gözüne zarar vermiş ve gözü şişmişti çok korkuttu o video beni :(
kirpik serumlarını denemeye başlamayı düşünüyorum ama umarım işe yarar
o serumlardan da korkuyorum, alerjiye çevirir diye sonuçta göz yani kirpikli olalım diye gözden olmaya değer mi bilemiyorum... revitalash diye bi markanın serumunu övüyorlar ama bu serumları ömrünün sonuna kadar kullanman gerekiyor galiba, kirpiğim uzadı diye bıraktığında birkaç seneye kirpikler yenilendikçe eski haline dönüyormuş :/ akşam akşam dertlendik... badem + hindistan cevizi yağı en risksiz seçenek ama ben öyle bir sabra sahip değilim, istiyom ki sürdüğüm an ok gibi fırlasın...

Benim de kirpiğim olmadığını belirtmek isterim ahaha o yüzden maskarayı çok önemsemiyorum :p

Geri