Masaüstü pc ekrana görüntü gelmiyor

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Bilgisayarın kasasındaki açma düğmesine basınca pc açılıyor fakat ekran gelmiyor, yardımcı olabilir misiniz?.

Bal Porsuğu

O nedir bilmiyorum ama ekran hiç gelmiyor.

Ekranın gelmesi için ekranın açma düğmesine basmalısın. Herkesin düğmesi ayrı :D

yani masaüstü müdür, dizüstü müdür
masaüstü ise montajı yeni mi yapıyorsun, harici ekran kartı varsa kabloyu ona takman lazım, onboarda değil
dizüstü ise fişi pili çıkar tekrar tak dene

Masaüstü bilgisayar, montaj yapılmış durumda, harici kart yok maalesef.

Ekranda No sıgnal Gıbı bır hata alıyormusunuz ?

Ya kasadan ekrana giden kablo ile alakalı yada ekrandan fişe giden kablo ile alakalıdır ekranda bir şey yazmıyor mu? yolcu

yani masaüstü müdür, dizüstü müdür
masaüstü ise montajı yeni mi yapıyorsun, harici ekran kartı varsa kabloyu ona takman lazım, onboarda değil
dizüstü ise fişi pili çıkar tekrar tak dene

Dizüstü değil, Masaüstü bilgisayar. Harici kartım yok.

o zaman kablolar kontrol edilecek olmuyorsa birinin bakması lazım

Hayır, hata yok ekran düğmesi yanıyor ama açılmıyor.

Hayır Kuzey ekranda hiç bir şey yazmıyor.

Aynı sorun kuzenimde var kimsede gidip yapmıyor :D
Dediğim gibi başkasında masaüstü bilgisayar varsa eğer dediğim 2 kabloyu takıp deneyebilirsin veya bilgisayarcıya götür o yapsın :)

Aynı sorun kuzenimde var kimsede gidip yapmıyor :D
Dediğim gibi başkasında masaüstü bilgisayar varsa eğer dediğim 2 kabloyu takıp deneyebilirsin veya bilgisayarcıya götür o yapsın :)

Bilgisayarcıdan yeni aldım. Format attırdım. Yeni ara fiş alsam sorunu giderir mi acaba?

Bilgisayarcıdan yeni aldım. Format attırdım.

Formatla alakalı bir problem değildir muhakkak kablolarıyla alakalıdır sen başkasında dediğim kabloları bul birinden birinde problem vardır hangi kabloda sorun olduğunu bilmiş olursun bilgisayarcıdan ne isticeğini bilirsin yani

Geri