mak res
Elmas Üye
Azeri miydin sen?![]()
ne azeri nede trol falan değilmi arkadaşim ben sadece yardım edemsini istiyormu o kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Azeri miydin sen?![]()
Biliyorumne azeri nede trol falan değilmi arkadaşim ben sadece yardım edemsini istiyormu o kadar
Biliyorum
o zaman sadece erkan mı düzenilir
İşlemci termal macunu işlemci sıcaklığını emerek fanın soğukluğunu alır ve işlemcinin sıcaklık sınırını geçmesini engeller. Bu şekilde işlemciyi korur. Masa üstü bilgisayarlarda 100 dereceydi sanırım işlemcinin sıcaklık sınırı diye hatırlıyorum.
Bilgilendirme amaçlı yazdım. Senin bilgisayarındaki sorunun daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum.
Ben sana kotu ya da sacma bisey yazmadim canisi. Oneri sundum. Turkcen zayif oldugu icin anlamadin.arkadaşlar lüften saçma bir şeyler yazip konu yu kapatirmayını lüften.
Ben sana kotu ya da sacma bisey yazmadim canisi. Oneri sundum. Turkcen zayif oldugu icin anlamadin.
o zaman sadece erkan mı düzenilir
bana sakı benim bilgisaraya daha olmaz gibi geliyo ama işte bi umut diye
mavi ekran vermeden önce kapanıp açıldığı oluyo muydu ?
Malesef yaş olarak ömrünü doldurmuş bir makine. Bugüne kadar bile çok iyi gelmiş. Bence bu saatten sonra masraf yapmamak en mantıklısı.
yani yenisine sağlik diyorsu doğrumu
pek bozuk bilgisaraya tamir götürsem d veya c dik dosyalar albiliryim birde alidim diyelim yeni bilgisaraya koyusam o da diğer gibi bozar mi.
Hard diskin sağlamsa alırsın tabiiki. Ama bunun için harici bir diske ihtiyacın var. Yeni bilgisayara anti virüs kurduktan sonra kopyalarsan bir sıkıntı olmaz.
şimdi bi bilgisaraya buldum fakat bu zafer de şöyle sorunmu var
![]()
http nin sonundaki s security di sanırım. Yani sitenin güvenliği ile ilgili. Eğer her sayfada varsa antivirüs kurmak çözebilir sanırım.