masaüstü bilgisayarda açılma sorunu yardım

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
arkadaşlar benim masaüstü bilgisayar da açilirken sorun yaşayormu şöyle ki sorun;
açyormu ilk erkan da 3 4 dk sonra açyormu onuda sonradaki boot frm erkan da c ve d enter yazyor basyormu bi erkan çikiyo sonra reset basmak zor kaliyormu ve sürekli oluyo acaba çökmüş olabilir mi format attsam düzeilir mi yoksa tamir göndermesem düzilir
birde bazen açiliyor ama uçak veya füze düşmüş gibi ci diye bi ses geliyo sonrada bilgisaraya yniden başlayıp yukardaki sorun olyo...

cde43d223a066a2ea153d55a7c8a7c85.jpg

Güvenli kiple açabiliyosan sistem geri yükleme yap ..
Hiç açılamıyorsa format için güvenilir bir tamirciye teslim etmelisin ..

Yazdıklarından pek bir şey anlayamadım ama format sorunu çözebilir eğer çözülmüyor ise donanımsal bir problemdir. Sağlam bir tamirciye teslim etmen gerekebilir.

arkadaş en son XP kullanıyordu diye hatırlıyorum, windows 10'a geç

Sorunun bir yana mak res Turkce nasil konusuyorsun cok merak ediyorum. Cok sempatik geliyor yazdiklarin bana .) Nerelisin sen ?

Büyük ihtimal problem ana kartında o sesler bende en son çıktığında ana kartın tüpleri patlamıştı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi kesin çözüm format mı birde ana kart değişkecek doğrumu

Yazılımsal duruyor bilgisayarınızda çok önemli dosyalar yoksa donanımsal özelliklerine göre format atılmalı. Ama sesin kaynağı ekran kartının fanı olabilir onuda kasayı açıp sesin geldiği yerin fotoğrafını çekerseniz daha net söyleyebilirim.

Yazılımsal duruyor bilgisayarınızda çok önemli dosyalar yoksa donanımsal özelliklerine göre format atılmalı. Ama sesin kaynağı ekran kartının fanı olabilir onuda kasayı açıp sesin geldiği yerin fotoğrafını çekerseniz daha net söyleyebilirim.

geldiği pek bilmiyormu:(

Geri