Masal ~

Konu sahibi son olarak 2689 gün önce görüldü
Günlük tutmayı sevmesem de sanırım alıştım :D
Kaç gündür foruma giremiyorum. Aslında girememek değilde foruma giriyorum tıkladığım herhangi bir konu açılmıyor, hata veriyordu. Düzelmiş şimdi :D İyi oldu düzelmesi. Canım sıkılıyordu :D
Neyse giremediğim günlerin acısını çıkartıyım :hih:
Görüşmek üzeree :srl:

Selam canım :D
Neyse çok uzatmayayım görüşürüz bir gün :haha:

Selam günlük :D
Ay çok mutluyum -,-
Bak gördün mü ? Ay şimdi neyi diyeceksin :haha:
Forumun ilk çift ranklı üyesiyim, ayık olun leeyn falan diyomuşum :D:D
Ben ranklarımı çok sevdim, çok yakıştı bi kereee :p
Neyse görüşürüz :cici:

Öhhh kaç gündür uğramıyorum :D Öksüz kalmış buralar yahuuu :hih:
Yazasım da yok hani :D Deprem oldu burada kız :p Ay çok korktum :D Uzun sürmedi ama :D
Neyse ya sana ne? :D:D Bende iyice şizofrene bağladım :D Avatarım da çok mu güzel ne? :p
Görüşmek üzere tatlı günlük :heyoo:

Sebepsizce çekip giden "O"

Seviyorum hemde çok. Sevmek değilde bi nevi uğruna ölmek gibi. Nedeni yok, bilmiyorum. Acı çektirse de, göz yaşlarımın sebebi olsa da, mutsuzluğumun nedeni olsa da çok seviyorum abi. Yokluğunda kaybolmaktan korkuyorum. Onsuz kalmaktan korkuyorum. İçinde O olmayan her şeyden korkuyorum. Gitmese, hep kalsa. Bana gitmesi acı veriyor, ona da kalması, galiba... Ben hep onu seven, uğruna ölebilen, her şeyini ona adayan, onsuz yaşayamayacak kişi. Sadece "Kişi".
O ise, duygularımı hiçe sayan, beni umursamayan, sadece kendini düşünen, benim "her şeyim" olan kişi. Aramızda dağlar kadar fark var.
Ben hep seven, o ise sebebsizce terk eden..

Tamam güzel değilim,sana sürekli romantik sözler söyleyemem,her şeyi senini istediğin gibi yapamam.Ama kimse seni benim kadar sevemez gerizekalı anladın mı?

Gidecek bir yerim yok onun için gözlerinde kaldım..

bir şey söylemeden önce, bir düşünün tamam mı. karşınızdakinin de kalbi var. o da insan. bi düşün. bu kız kırılır mı. üzülür mü. bi düşün. ondan sonra konuş.

Bileğine bak. Tüm hayatın şu küçük damara bağlıyken neden hayatı önemsiyorsun.

'Küs müyüz' deyişine barıştığım insanlar var.

532859_226036860849887_1642571279_n.jpg

Merabaaaaaaaa
Aslında günlük tutmak güzel bir şey, galiba.. Beni başka dinleyen yok zaten. Burada fazla yazmasam da gerçekte günlük tutmaya başladım. Eskiden çok saçma bulduğum, bir türlü beceremediğim şey, evet.
Söyleyeceklerim bu kadar hadi görüşürüz

Herkes birbirine sığınıyor bu devirde .
Aşk acıya , acı göz yaşına , ben sana , sen ona ..

Öyle işte

meğer aşık olmuşum delicesine ben sana

yerimi doldurmaya çalışıyo mallaaaaaaaaaar

bence eskisi gibi olmalıyıııııııım

Abi anlamıyorum şu insanları. Gerçi insanlar mı onu bile anlamıyorum...............................
Kimsenin umrunda olmamak öyle bi koyuyor ki, anlatamam. Benim kardeşlerim çok zaten, işlerinin düşmesi yeterli. Şu an ne kadar malca seçimler yaptığımın farkına vardım. Evet, geç oldu. Neyse hayırlısı.
Görüşürüz, bi ara uğrarım yine

Geri