Masal ~

Konu sahibi son olarak 2689 gün önce görüldü
Bugün bir başkaydı benim için..
Herkes iyiliğimi düşünüyor güya. Yaptıkları, yapacakları o şeyden sonra, inandırabilirse tabi beni. Gitmek istiyorum bazen.Evet, hemde çok uzaklara.. Hayal kurmaktan vazgeçtim artık. Gerçekleşmeyeceğini bile bile hayal kurmakta neymiş ? Saçmalık. Korkuyorum. Belkide gerçeklerle yüzleşmekten. Arkamdan söylenenler umrumda olmasa da, bazen takabiliyorum bu gibi şeyleri.. Kararsızlık, en kötü şey olsa gerek. Bu günlerde her şeyden nefret ediyorum. Buraya güzel şeyler yazmak isterdim, gerçekten. Olmayınca olmuyor, o ayrı. Ayrıca ben günlük tutmayıda sevmiyorum, sanırım.

Merhaba günlük, sevimsiz günlük, salak günlük.. Kusura bakma sana günlük tutmayı sevmem demiştim. Çünkü buraya yaşadığım şeyleri yazmak aslında aynı acıyı yaşatıyor bana. Ama haksız düşüyorum hep herkesin gözünde. Böyle değil. Söylemek istediklerim var, anlatmak istediklerim var..
Bazen sadece seversin işte.. Dünya umrunda değildir. Tek o vardır, hayatında.. Hep onu istersin. O ise... Tamam, sustum. Zaten cümlenin gerisini getiremem, meraklanma. Boşlukta gibiyim. Neyin nesi anlamadım.
Bazen yaşamış olduğum eski günleri özlüyorum. Hemde çok,çok,çok yani çooook. Bu hale gelmemeliydik ve ben bunu haketmedim.

Aynı gün içerisinde bu ikinci gelişim. Tamam kızma bana. Tek dostum sensin galiba.. Dost derken GERÇEK DOST demek istedim yani. Nede olsa sana yazarken hayatımı gözden geçiriyorum, bir kez daha gerçeklerle yüzleşiyorum. Bu kimi zaman iyi kimi zaman kötü. Ama olsun ben alıştım. Güya herkes gerçek dost ya... Arkadan iş çevirmeyi arkadaşlık sanıyorlar, sanırım. Düştüğüm durumlar çok acı gerçekten. İnanmıyorum, inanasım yok, inanılcak gibi değil.
Burası güzel, ortam güzel ; ama ne fayda ? Tek sorun bu değil. Ben zaten buraya stres atmak, eğlenmek için geldim. Öyle yani...
Görüşürüz günlük.

Selam günlükcüğüm :P
Günlükcüğüm dedim, dikkatini çekerim :D Bugün hiç olmadığım kadar iyiyim. Çözemediğim bir şey var içimde. Bugün sanki çok mutlu olacağım hissini taşıyorum. Hadi hayırlısı. Gerçekten gülmeyi çok özlemişim. İçimden gelerek, samimi bi şekilde gülmeyi.. Her şeye rağmen gülmek güzel bir şey. Damla gülsün, dünya gülsün falan yani :cici: Öyle işte -,-
Görüşmek üzere.

Selam günlük..
Bugün yine her zaman olduğu gibi sıradan bir gündü. Sıradanlığa alıştım gerçi. Bu benim için bir sorun değil artık.. Ne oluyor bu günlerde bana,bize ? Ahh, bir bilsem. O'nu yani hayatımın anlamını kaybetmekten korkuyorum. Giderse dönmez değil mi ? Biliyorum. Gitmesini istemiyorum, gitmesine izin vermeyeceğim. Sevdiklerimi bir bir kaybetmeye dayanamam bu sefer. Ama sevse zaten gitmez değil mi ? Banane abi hiç gitmesin. Ben onu seviyorum, onu istiyorum, onunla çok mutluyum. Sahi gidenler hiç dönmüyorlar ama.. Tek amaçları huzursuz etmek mi ? Hayır ama bu çok saçma. Öyle körü körüne bağlanmışken. Hiç mi düşünmüyorlar, gidenler ? Hiç mi düşünmüyorlar ? N'aparlar diye.
Hep kötü şeyler mi yazacağım, günlüğüme ? Hep mi üzüleceğim ? Hep mi acı çekeceğim ? Sen söyle günlük, bari sen söyle. Söylemiyorsun işte.. Bende iyice delirdim herhalde. Senden konuşmanı bekliyorum. Hahah, saçmalık değil mi ?
Neyse günlük hepsi aramızda kalsın. Bugünde çok soru sordum sana. Dediğim gibi TEK DOSTUMsun.
Görüşürüz.

Selam günlüüük,
Bak bu gün Prenses olmuşum :D Bende yeni fark ettim :p Teşekkür ediyorum burdan Adminimize :p
Keyfim yerime geldi az çok :D Geleli çok kısa bi zaman aslında ama böyle ödüllendirilmek hoş şeyler yani :p Umarım hep böyle devam ederim :) Güzel bi forum, gelişmesinde az çok katkım olduysa ne mutlu bana :)
Söyleyeceklerim bu kadar :D
Görüşmek üzere.

Merhaba günlük,
Bu gün çok yoruldum abi. Çalışmayı daha yeni bıraktım, inanır mısın ? :D İnan ama öyle çünkü :p Sınavım var :/ Çok korkuyorum :O Bu aralar buralara az uğrayabilirim.. Şartlar öyle gerektirebilir yani. Haber vereyim şimdiden. Sonra merak etme, ağlama arkamdan falan :D Neyseeeeee,
Görüşürüz günlüüüük.

Merhaba günlük ya da günlüğüm. Nede olsa sen benimsin, bana aitsin dimi :p
Ay ilk giriş yaparken bile saçmaladım :cici:
Bugün çok iyiyim yahuuuuuuu :D
Ömer çok güldürdü beee :p
Ay şimdi yemek yicem canım, çıkıyorum ben..
Görüşmek üzere...

Ay selam kız :p
Nasılsın bakalım ? :cici: Bende çok iyiyim, sağ ol canım :D
Ayy şizofren de olduk, hadi hayırlısı :haha:
2 gündür yoktum ; çünkü Denizliye gitmiştim. Bazı sorunlar yüzünden :p Psikolojik değil hee :D
Özledin mi beni ? Ay yavrum biliyorum, bilmez miyim ? Bende özledim :dyg:
Neyse, görüşmek üzere :hih:

Merhaba caniiiim :dyg:
Bak yine ben, benimdeki laf hee :D Benim günlüğüm tabi, dedem mi gelecek buralara :haha:
Ay çok şakacıyım, lanet olsun :p Biliyorum, rezilim :D Güldürecek biri bulamayınca kendim söyleyip, kendim gülerim yani, sıkıntı yok :hih:
Ayyy baaak ben avatarımı, imzamı, profil resmimi hepiciğini değiştim kız :hi:
Tabi ki Ahunaz sayesinde :D Ay hepsi çok cicii dimi? :hih: Tabi ki öyle sersem :haha:
Şşşt, duymasın çatlak :heyoo:
Görüşmek üzereeee..

Selamlar olsun efendim :hi:
Ay yaz yaz ikinci sayfaya bile geçemedim :D
Bu gün çok çok çok sıradandı yaa. Ayy yarın haftasonu :heyoo:
Oh canıma değsiiin, ohhh :p Bugün foruma giremedim -,-
Bir şey olmaz, yarın telafi ederiz :D Hatta şimdi :haha:
Neyse, izle de gör fsdfsdgfdh :D
Ay ölceem :D
Görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

Selam günlük.
Bugün üstümde bir halsizlik var. Çözemedim bende. Öyle böyle değil, acayip halsizim yani. Her tarafım tutulmuş. O yüzden giremedim foruma. Ay maçı bile izlemiyorum, gerisini sen hesap et :D Ben çıkıyorum görüşmek üzere canım.

Selam :D
Uyku tutmadı bak kaçta uyandım ya :D Ama uyumak istiyorum ben :( Kalkınca da bir daha uyuyamıyorum ki :hih:
Sabah sabah uykulu uykulu yazacak bir şeyde yok ki :D
Sonra görüşürüz :hi:

Merhaba günlükcüğüm :D Biraz yağ çekelim dimi, hep kötü davranmak olmuyor sdfgjhk.
Ay deliricem bugün :haha: Başım çatlayoo günlük :hih: Bide yarın sınavım var, hııh :/ Napıcam bir bilsem..
Neyse görüşürüz, çok konuştum :D

546108_235231346583630_100002902981437_380771_82175818_n.jpg

Selam canım..
Bu resmi bi an koymak istedim :hih: Neden oldugunu bende anlamadım :( Neyse şimdilik bu kadar yazacaklarım var. He bu arada Zeynep aşık olmuş :heyoo: Ayy deli kız yaa :haha: Rabbimden dilerim mutlu olsun :)

Bababababaaak avatarımı değiştim :D Ayy çok uydu profilime :D Ahunaz'a teşkür ederim :hih: Zilli çok yetenekli bu işte :D
Anlatıcak bir şey yok be günlükcan :D
Hadi görüşürüz.

Çok çok çok iyiyim ben :p Allah'a şükürler olsun :) Dün maçı aldık ya ondan bu mutluluk :D Ama 4-0 yendik abi, boru değil yani :haha: Caner Erkin'de çok tatlı ya, yerim :D Kupa 0-0 ile değil, 4-0 ile alınır :hih: Galatasaraylılara laf atıyorum, çaktırma :D:D Ay neyse canım görüşürüz :hi:

Selam canım :D
Ay ben dün yazmamışım sana :D Ama ama yazdım biliyordum yaa :hih: Unutkanlık işte naparsın :p Yaşlanıyor muyuz yoksa asdfghj. Tabi ki hayır daha çok gencim ben :haha: Yazacak bir şey yok canım benim :D Görüşmek üzere, babaay.

Selamerabay :hih:
Merak etme bu kadar çabuk bitirmicem de sana yazmak istemiyorum :D Belkide üşeniyorum :p Yazacak bir şeyde bulamıyorum :D Kafiyeli oldu :haha:
Neyse canım baybay :p

Hayırlı Cumalar :)
Bugün çok güzel bir gün geçirdim. Hep böyle olması dileğiyle. Aslında güzel olan her şeyi seviyorum galiba :p Çiçekleri, böcekleri falan filan :D En çokta saçmalamayı seviyorum, sanırım. Ceren'in yanında kendimi güvende hissediyorum. O kız benim her şeyim. Huzur buluyorum yanında.. Ne bileyim ya öyle işte :) Çok tatı, sempatik bir şey ya :hih: Yerim onu :p
Neyse bugün çok konuştum :D
Görüşmek üzere -,-

Geri