YaGmurTaneSi
Üye
-
-
-
-
-
Bir varmış bir yokmuş ya hani masallar ülkesinde bir prenses yaşarmış işte ben o ülkeye gitmek istiyorum o masalın en güzel kızı olup o kitapta kaybolmak istiyorum...Herkes kendi hayatının yazarı değil mi sanki ...biz çizmiyor muyuz kendi tablomuzu...İşte ben de bir puzzle ın kaybolan parçası olmak istiyorum ...beni bul istiyorum bul ve birleştir parçaları...Ben görmeyen gözlerine ışık olmak istiyorum duymayan kulaklarına melodi dokunamadığın ellerde ten olmak istiyorum ...ben aslında melek de olmak istiyorum kanatlarım olsa her gece çizgi filmlerdeki gibi uçsam ...uçsam...kaf dağının ardından izlesem seni...küçükken gördüğün rüyaların olsam ...çizdiğin resimler dinlediğin sessizlik olsam ...ıssız bir ada olsam da sen kaybolsan bende...ayna ayna söyle ona desem o da anlatsa dünyamı sana ... küçükken hayalini kurduğum masal perisi olsam ...sihirli bir değneğim olsa da herkese mutluluk dilesem ...her yüze kahkahalarımdan tebessüm versem ..Uyuyan güzel olsam ve sen beni uyandırmaya kıyamasan sonsuza kadar uyusam ..