Marvel'den Black Panther

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Marvel’ın Merakla Beklenen Filmlerinden Black Panther’in Fragmanı Yayınlandı!

black-panther-afis-filmloverss.jpg

Ryan Coogler’ın yönettiği, başrollerinde Chadwick Boseman, Michael B. Jordan ve Lupita Nyong’o’nun yer aldığı Black Panther’in fragmanı yayınlandı.

Beyazperdede ilk kez Captain America Civil War ile Marvel Evreni’ne dahil olan Black Panther’in, bu evrende solo bir filmle de yer alacağı uzun süre önce açıklanmıştı. Ülkemizde olduğu kadar dünyada da diğer Marvel karakterleri kadar popüler olmamasına rağmen, Marvel’ın, evreni genişletirken Black Panther’e de büyük bir yer ayırmasının altında karakterin önemi kadar, politik düşünmesi de yatıyordu. Uzun yıllardır (Elektra, Catwoman) ana karakteri kadın olan bir solo süper kahraman filmi çekilmiyor derken DC, bu açığı kısa süre önce Wonder Woman ile kapatmış, ve muhteşem gişe zaferi sonrası alınan bu riskin ekmeğini yemişti. Şimdi ise Marvel, Blade’den bu yana siyahi ya da Afro Amerikan bir süper kahramanın solo filmi olmadığı yönündeki eksikliği Black Panther ile kapatmaya hazırlanıyor diyebiliriz.

Ryan Coogler’ın Yönettiği Black Panther’in Fragmanı Yayınlandı!

Black Panther’in yayınlanan ilk tanıtım fragmanına göz attığımızda, aksiyondan ziyade hikayenin derinliğine ve karakterlere odaklanıldığını söyleyebiliriz. Chadwick Boseman, Michael B. Jordan ve Lupita Nyong’o‘nun yanı sıra Martin Freeman, Andy Serkis ve Forest Whitaker gibi önemli isimlerin yer aldığı filmin fragmanında tüm bu isimlere yer verilmiş, ve karakterler hakkında küçük ipuçları serpiştirilmiş.

Black Panther, tüm dünya ile aynı anda 16 Şubat 2018’de Türkiye’de de vizyona girecek.

[YOUTUBE]dxWvtMOGAhw[/YOUTUBE]

Marvel'ın Merakla Beklenen Filmlerinden Black Panther'in Fragmanı Yayınlandı! - FilmLoverss

Filmi gecen akşam izledim.

valla görsellik ve hikayeyi beğendim.ama ne bilim filme pek ısınamadım.bu yüzden de sinema da izlememiştim.açıkçası ön sıralarımda olan bir film değil.

Ben de izledim haftasonu ve o kadar abartıldığı gibi bir film değil ki ya, ya da ben abartılara bakarak çok şey bekleyerek izledim ondan da olabilir.

Çok güzel filmdi bence valla. Aşşırı beğendim ben.

Sinema da izlemiştim sıradan oldu artık hikayeler. Tıkandı götüremiyorlar. Her şey diğer filmleriyle aynı oranda ilerliyor. Pek bi heyecan yoktu orta düzeydi.

Nasıl güzeldi ya :liv: resmen izlerken çoğu şeyi tahmin ettim. Müziklerin girişinden bile anlaşılıyor artık sahneler :bekle

Tahmin etmek için izlemeyin Heavenly bey, anın akışına bırakın :sırıt: Ben beğendim ya mis gibi black panther yapmışlar sjdjdj düello sahneleri falan gayet şıktı. İzlerken sıkılmadığım her film benim için güzel ve bu da öyle haliyle :sırıt:

Tahmin etmek için izlemeyin Heavenly bey, anın akışına bırakın :sırıt: Ben beğendim ya mis gibi black panther yapmışlar sjdjdj düello sahneleri falan gayet şıktı. İzlerken sıkılmadığım her film benim için güzel ve bu da öyle haliyle :sırıt:

Benim film arşivi çok geniş olduğu için artık kolay kolay tatmin olmuyorum sanırım :şekil:

Benim film arşivi çok geniş olduğu için artık kolay kolay tatmin olmuyorum sanırım :şekil:

Bu olabilir, bir de bu tip filmlere duyulan ilgi ile alakalı tabi :sırıt:
Bir de ben öyle film gurusu sayılmam, kolay beğenirim :ash:

bu yoruma kesinlikle %100 katılıyorum.çok büyük bir film arşivim var,çoğunu izledim,ve izledikçe artık filmleri belirli yerlerde tahmin edebilir hale geliyorsunuz.ve bu hiç eğlenceli değil.filmleri sinema da izlemek için film seçerek gidiyorum.çok iyi olduğunu düşünmediğim filmleri indirip izliyorum.ama kaliteli olduğunu düşündüğüm filmleri özellikle IMAX olarak izlemeyi seviyorum.

birde abd sinemasın da bu sıralar baya bir siyahi karakterlerin oynadığı filmler yapılıyor.ırkçı kesinlikle değilim ama bu dayatma hoşuma gitmiyor.bence bu filmde mesela kral t challa yerine general daha karizma.ne bilim yada bana öyle geliyor.

Bi been mi izlemedim. Hemen izliyeeaahh.

bu yoruma kesinlikle %100 katılıyorum.çok büyük bir film arşivim var,çoğunu izledim,ve izledikçe artık filmleri belirli yerlerde tahmin edebilir hale geliyorsunuz.ve bu hiç eğlenceli değil.filmleri sinema da izlemek için film seçerek gidiyorum.çok iyi olduğunu düşünmediğim filmleri indirip izliyorum.ama kaliteli olduğunu düşündüğüm filmleri özellikle IMAX olarak izlemeyi seviyorum.

birde abd sinemasın da bu sıralar baya bir siyahi karakterlerin oynadığı filmler yapılıyor.ırkçı kesinlikle değilim ama bu dayatma hoşuma gitmiyor.bence bu filmde mesela kral t challa yerine general daha karizma.ne bilim yada bana öyle geliyor.

Evet son dönemlerde siyahı karakterlerin çokluğu dikkat çekici düzeyde. Ben de artık çok tat almıyorum filmlerden hep aynı eksen etrafında dolanıyor.

Geri