Marslı (2015)

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 965 gün önce görüldü
212837.jpg

Vizyon Tarihi: 02.10.2015

Yönetmen: Ridley Scott

Senarist: Drew Goddard , Andy Weir

Tür: Bilimkurgu

Süre: 141 dk.

Oyuncular: Kate Mara, Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Sebastian Stan, Sean Bean, Michael Peña, Donald Glover, Mackenzie Davis, Jeff Daniels

Konu: Mars gezegenine astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu ‘Marslı’nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir...

[YOUTUBE]Ue4PCI0NamI[/YOUTUBE]​

Beklentimiz üzerinde olan bir filmi. Cast uyumu iyidi. Senaryo akıcı, özellikle sonları aşırı gerilimliydi. Tavsiye edilir.

Sean Bean'in ölmemesine dair şaşkınlığım dünden beri geçmedi. Güzel film, izleyin.

Beşiktaş maçıyla film arasında gittim geldim. maçtan sonra gidip izleyeyim

Gecmişi olmayan adam serisinde harikaydı Matt Damon filmi kacmaz

Akşam bir Capacity ziyareti daha yapayım bakalım.

Çok iyiydi. Sağlam spoiler vermek isterdim ama film daha çok taze olduğundan sesimi cikartmayacagim araya mizah karisitirinca tatlı bir şey olmuş .

O nasıl bir kalabalıktı arkadaş, gerisin geri döndüm evime. Bu arada, spoiler veren banlansın.

Fena durmuyor interrail tarzi bir sey heralde. Malum ortamlara dusunce izlerim.

Geri