Marple

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumumuzun öğretmen hanımı .d Çok sevimli, komik bir hatun :) Yorumları komik olduğu kadar etkileyicidir de .p Kisa sürede fazlaca muhabbettimiz oldu , samimiyetine güveniyorum, çok da dusuncelidir , iyi ki tanımışım , şu yalan forumda tek gerçeğim Marple :prsk: sevmediklerini bilmem ama sevdiklerini incitmez hiç xd Hayır demeyi de beceremez.
Edit; Marplecım lügatına "hayır" kelimesini ekleyelim de , arada bir bunu da soyle xd​

Bir süredir gözlemimde kendisi. Yeni üyelere normalde hemen yorum yapamam fakat ilk yorum benden olsun istedim. Güzel bir enerjisi var ve doğal. Konulara yaptığı yorumlar ile mantıklı biri olduğunu da ortaya koyuyor çoğu zaman. Kalıcı olmasını diliyorum. Yeniden Hoşgeldiniz

Dualarda ve rüyalarda buluşuyoruz biz lskdjhdl
Dün biraz kendisini özel mesajla taciz ettim. :p Çok hoş sohbet ve tatlı biri. İnşallah her şey güzel olacak ikimiz adına. :)
Gece uykum gelmese daha konuşabilirdik; ama başka bahara artık. :p Kıpır kıpır konuşmak bile enerji veriyor. Amber ile olan güzel yakınlığı da çok güzel, hoşuma gitti.
Bize de kurabiye yaparsın artık?! lskhlssj

Şuraya bir :nazar: bırakayım kem gözlülere karşı. lskjskj
Hiç kızdırdım mı seni bilmiyorum; ama ne sesini yükseltmiş ne de nezaketini bozmuştur.
Çirkinim dediğine bakmayın çok güzeldir. :p
Çok seviyorum.
Hiç pişman olmadım hayatıma aldığıma.
Dilerim çokkkk mutlu olursun.

iyi niyetli birisi. Sevdiğiyle mutluluklar dilerim.

Parke çok eğlenceli bir insana benziyor, üslubu ve sözleri her zaman yerinde..
Bal porsuğu ile çok uyumlular, inşallah hep mutlu olurlar:)

Forumumuzun mutevazi ve essiz cifti. Avatarlari ile cok guzel. Tanimiyorum fakat bal porsugu ile cok yakisiyorlar. Nazar degmesin. (:

Konuyu ilk açtığım yorumu okudum , kopuyorum şu an asdfgh
Ya benim canım kankam , canım sırdaşım , böyle dalağım , böbreğim diye sevesim geliyo . Samimiyetin de en güzel boyutunda olduk artık , çok seviyorum. Bir sen bir de Albertine . Canlarımsınız. Yakında içime katıp saklıycam heralde : b

Aşırı neşeli , eğlenceli , vakit geçirirken asla sıkılmayacağınız bir tip , böyle sohbet ederken gülmekten karnınıza ağrılar felan giriyo , dertleşirken yükünü hafifletiyo felan .
Çok iyi , saf bir kalbi var ve çok tatlı , güzel, ama ona çirkinsin diyince daha mutlu oluyo asdsdfg

Kötü bir yanını veya muhabbetini görmedim ve duymadım. Foruma ilk geldiğimde arada bir oyunlarda muhabbet ettiğimiz s.b. öğretmenimiz :) Allah sevdiğiyle mutlu olmasını nasip eylesin :)

Keyif verici birisi gibi geliyor bana, sempatik aynı zamanda. Buralarda olması hoş:) Umarım porsuk ile mutluluğunuz daim olur.

Avatarının güzelliği karşısında şu gözlerle baktığım insan: :msm:
Evet birazcık kıskanmış olabilirim........
Bence çok tatlış daha çok tanısam daha da tatlış derim.
Bunları neden yazdım bilmiyorum. Neyse kıskançlıktan ölmeye gidiyorum. :p

Mütevazi ve kaliteli forum kullanıcılarından.
Memnunuz görmekten.

Sevgilinle gezmekten foruma vakit ayıramıyorsun tabi sdfjk
amber kızmıştı porsuğa , çünkü onun marplesini meşgul ediyordu sürekli
Olsundu. Sen mutluydun. Sürekli kahfaltı yapıyordunuz ,birbirinize süprüzler yapıyordunuz.
Neyse :somurt:

(fonda :Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun )

Nasıl seviyorum anlatamam.
İyi ki rüyama girmişsin, iyi ki sana adım atmışım.
Tanıdığım andan itibaren bir insan bir kere de olsa üzmez, kırmaz mı? Yapmadı.
Her zaman samimi, doğal, sevgi dolu idi.

Porsuk beyle evlilik yolunda. Yakında nişanlanacaksın. Nişana gelemesem bile inşallah düğüne geleceğim.

Öpüyorum güzel kalbinden. :k1:

Forumun en içten ve doğal üyelerinden tıpkı porsuk bey gibi..
Mutluluklar.d

Hep aklıma elma geliyor görünce gelsede beraber yesek :d

Bilin bakalım bugün ne oldu .d
marple ı Allahın emriyle istedi porsuk ailesi ^^ , sonra da dendi ki "gençler birbirlerini sevmiş bize birşey demek düşmez ".
Bayram öncesi söz var :hppy:
Allah başa kadar ulaştırsın ,inşallah çok mutlu olursunuz ^^
Çok tebrik ediyorum sizi , darısı bekar forumcuların başına .d
(Not : ayakkabının altına ismimizi yazarsın inş .d )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri