Marmaray'da öpüşen çifte saldırılması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
İnsanların iyice delirdiğini göstermektedir. Gerçi... eskiden de aynıydı. demek hep delilermiş.

Marmaray'da öpüşen çiftlerin iqsu kaçmış peki
Ölçtünüz mü

nasıl insan içinde burnumuzu karıştırmıyoruz..... sevgilimizle da sarmaş dolaş öpüşmememiz lazım bence..... bi kere sevgilimi öptüğümü sapık dayılar, şeriatçı teyzeler niye izlesin ki...... ha dayak şart mı..... değil..... ama terbiye şart.....

şimdiden linçleyecek olan sevgilisiyle öpüşürken videosunu foruma yüklesin görelim.....

Metro vs gibi toplu taşıma araçlarını bu sene sık kullanmaya başladım. Haliyle durumu gözümde canlandırdım. Şimdi Marmaray herhalde bakışlardan en rahatsız olacağınız ve maalesef ki ya önünüze ya da bomboş bir alana bakabileceğiniz iç içelikte bir alan. Tabii ki öpün koklayın aşk dolu bakın vs. Ama inanın bu yakınlaşmanın en olmaması gereken yerlerden biri maalesef orası.
Bu durum gayet tabii karşı tarafı haklı kılmaz. Fakat yapılan eylemi de yerinde kılmaz.

dünyayı öpüşmek kurtaracak... keşke şöyle bir şey yaşansaydı....

z2523893kzi9.jpg

insanlar kamuya açık alanda öpüşüp sarılabilir, burda ayıbı yapan onlar değil, onlara bakanlardır. benzetmek gibi olmasın sadece istenmeyen görüntü diye yazacağım, yerde bok gördüğün zaman oturup incelemiyor iğrenip başını çeviriyorsun ya aynısını burda da yapacaksın.
rahat bırakın gülhane aşıklarını !

Yav kanları kaynıyor belli ki boşverin kafanızı çevirin nedir yani..

Aklıma İstanbul metrosunda ajan mısın sen, dinleme cihazın nerede diyerek üzerime yürüyen kadın geldi. Şizofrenik bir vaka idi ama hala atlatamıyorum olayı.

Kadında küt saç travması vardı sanırım...

Oradaki kız sizin kızınız veya kız kardeşiniz olabilir, azıcık empati yapalım bol keseden atmayalım .
Kavga da yanlış, o durum da etik değil, kabul edilemez .

kısa bir video üzerinden bir tarafı eleştirirken diğer tarafı savunuyorsunuz. adamın yaptığının savunulacak bir tarafı yok, bu nedenle o tarafı geçip diğer tarafa geliyorum. bunun normal bir öpme olduğunu düşündüren ne size? topluluk arasında öpüşme modundan çıkıp sevişme moduna geçen hiç mi bir çifte denk gelmediniz. şahsen ben de rahatsız oluyorum. sınırlar önemli.

Ya bi de metropolde trende öpüşmek ne
Milyonlarca insan, bir sürü farklı etnik kimlik,farklı kafa yapıları...
Yan gözle baktı diye cinayet işleme potansiyeline sahip insanlar var sokaklarda.
Napalim milyonlarca insanın kapısını çalıp hoşgörüye mi davet edelim

Ben de hipnoz olmuş şekilde birbirinin parmağına şehvet duyan bir cift görmüştüm.skj ama nasıllar biliyon mu? hani cok güzel bir yemek, tatlı vs. yersinde, gözlerini kapatarak ımmm dersin.. lezzeti sarhoş etmiş gibi.... gözünüzün önüne geldi mi o görüntü? heh işte öyle bir şeydi.... baksan olmuyor, bakmasan bir tedirginlik hissediyorsun... hani sevin sevilin de,travma da yaratmayın.... ben niye gelip bunları yazayım ki şimdi.... hoş mu oldu.

Geri