marmaray

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
kırk yılda bir kullanıyorum çünkü okula giderken pek işime yaramıyor. sürekli arızalanıyormuş ama yine de bi m*trobüs kalabalığı yok ve üsküdar'dan binince dört dakikada falan sirkeci'desin. güvenlik önlemlerinin de üst düzey olması benim gibi paranoyak yolcular açısından çok olumlu. eksikleri olsa da iğrenç metrobüse tercih ederim yani oyna devam marmaraycım seni seviyorum.

Benim gibi trafiğe girilmeden gidilen her yol mübahtırlar için büyük kurtarış.İki üç hafta önce sanırım sirkeci durağında antikacılar festivali var idi hala devam ediyor mu bilmem ama güzeldi.

İlk bindiğim zaman, koca tünelde yürümek zorunda kalmıştım, malum arıza yapmıştı. O günden sonra kullanmama kararı aldım, atlarım vapura giderim.

sirkeci itasyonunda turnikelerden trene ulaşım süresi Ayrılıkçeşmesi'nden yeni kapı arasında geçen süre kadar neredeyse.
buna rağmen trafiğe girmemek için vazgeçilmez bir ulaşım hattı

Ayri bir kokusu yokmu ? Boyle hamam ile wc karisimi bir kokusu oluyor ara ara. O degilde Allah dusmanimi Kadikoy-Pendik metrosuna dusurmesin

Ayda yılda bir vapur saatleri bitince kullanıyorum ama severim yine de. Gebze'ye kadar ne zaman uzatacaklar acaba hattı? :p

Birkaç kere kullandım. Astımım diyor ki beni buralara getirme anam babam, tutirem seni.

bizdeki usta burada da çalıştım diyor
çalıştığı işleri topluyoruz 80-90 yıl çıkıyor
yaş 34 diyor
bence 45 rahat var

Geri