Marjinal Göz Makyajı Teknikleri

Konu sahibi son olarak 2419 gün önce görüldü
Golden Wing Eyeliner Nasıl Yapılır ?

Adım 1: Fırça ile kahverengi göz farı uygulayın.
Adım 2: Aynı fırça ile kirpik çizgisinin altında aynı gölge kullanın.

1.jpg

Adım 3: Fazla pigment almak için Islak fırça ile uygulama yapın.
Adım 4 ve 5: Göz kapağından dışa doğru hareket merkezinden başlayarak, kapağında ve göz altında dışa doğru pırıltılı bej gölge uygulayın.

2.jpg

Adım 6: Sert, açılı fırçanızı ıslatın ve bir kanat çizmek için gözünüğzden dışarı doğru çizgi atın.
Adım 7: Son olarak, siyah jel eyeliner ile üst kirpik hattını çizin.

3.jpg

Brigitte Bardot Göz Makyajı

Adım 1: Dışarıya doğru ve kanat şeklinde mat açık kahverengi gölge uygulayarak başlayın.
Adım 2: Sonra bir göz kalemi kullarak kalın kanat kapağınından bir hat çizin. Hat mükemmel olması gerekmez.
Adım 3: Ardından, aynı göz kalemi kullanarak iç köşesine etrafında outter köşeden tüm yol üst kanadı bağlayın.

4.jpg

Adım 4: Şimdi, bir çok hafif nemli göz farı yardımıyla çizgiyi mükemmelleştirin.
Adım 5: Son olaral gözünüzün iç kısmına hafif beyaz kalem ve dudaklara hafif pembe ruj.

5.jpg

Ters Kanat Eyeliner Makyajı Nasıl Yapılır?

Adım 1: Göz kapaklarının bir parmakü üzerine hafif sarımtrak far sürün.
Adım 2: Sonra, kırışık kirpik çizgisine mat göz farı sürerek rengini belirginleştirin.

6.jpg

3. Adım: Sonra mat siyah sıvı eyelinerı iki ucunda genişletilmiş şekilde çizin.
Adım 4: Son olarak sadece 3. adımda oluşturulan hattın üzerinden eyeliner fırçası ile siyah mürekkep jel eyelinerınızı tamamlayın.

7.jpg

en sevdiim makyaj göz makyajı. acayip güzel yaparım çok yakışır.

Koyu Mor Eyeliner Makyajı Nasıl Yapılır?

Adım 1: Gözünüzün üzerinden ve altından siyah jel eyeliner ile çerçeveleme işlemi yapın.
Adım 2:
Mor eyeliner , üst kapaktan ve alt kapaktan başlayarak birleştirin.

8.jpg

Adım 3: Eyeliner ucunu V şekli oluşturacak şekilde ayarlayın.
Adım 4:Son olarak iki kat üst üste siyah bir maskara uygulayın.

9.jpg

5.jpg

Kullandığım tarz bu .

Beyaz Eyeliner Nasıl Yapılır?
Adım 1: Kalın bir eyeliner çizgisi çekin.
Adım 2: Üzerine ve köşelerine beyaz kohl uygulayın.

10.jpg

Adım 3: Aynı uygulamayı göz altınıza düz bir şekilde yapın.
Adım 4: Sadece üst kirpiklere maskara uygulayın.

11.jpg

Genelde eyeliner kullanmıyorum beyaz kalem ve açık renklerde göz farlarını tercih ediyorum yavaş yavaş elim alışmaya başladı gittikçe daha bi güzel yapıyorum ((: Ama şu eyelinerlar mükemmel duruyor keşke becerebilsem :(

Ben bir lens takmaktan bir de kısa kuyruklu bir eyeliner çekmekten anlıyorum. Bunlar güzelmiş ama yapana,yakışana .p

Bazı kızlar sadece gözlerine sürme çekince bile çok güzel oluyo lan. İlginç bi şey

Geri