Marjinal Biri Misiniz?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
Marjinal biri misiniz? Kendinizi "farklı" hissettiğiniz anlar oluyor mu?
1d824241-4d79-48f4-8e2a-6a75c9b6d775.jpg

Ne demiş Yıldız Tilbe; "Ben deli değilim, siz normal değilsiniz!". Marjinal insanlar toplumda bir farklılık, bir renktir aslında. İnsanlar farklı olan şeylere, standart olan şeylere karşı her zaman önyargılı yaklaşırlar. Ben çok severim. Diğer insanlardan farklı olduğunu görünce içim kıpır kıpır olur. Onunla konuşma isteği uyanır içimde. Peki siz marjinal bir kişiliğe mi sahip siniz? Öyle hissettiğiniz zamanlar oluyor mu?

Pîate'nin benim icin soyledigi cok guzel bir soz vardi. O yani ben o kadar siradan dusunup yaziyor ki bu yuzden hepimize marjinal geliyor.

Aynen oyle.

Piate gel sen de artik ya.

Yok ya marjinallik benim neyime,
Dikkat çekmekten nefret ediyorum.

Toplum üzerinde ki her bireyin bir diğerinden farklı olduğuna inanıyorum.Eğer marjinallik , düşünce de , yaşayışta farklılıksa toplumun her bireyi marjinaldir.Ben de bu bağlamda bir tutam marjnalimdir.

Marjinal demek 'kenar' demektir, toplumda düşünce ve tavr olarak köşede kalan kişiler için kullanılır, ne bu forumda ne de etrafınızda kolay kolay marjinal kişiye denk gelemezsiniz, şeyinizi sallayınca, mesela elinizi; değmez canlar ve patlıcanlar. :bekle​

Çok marjinalim.
Evde küveti süt doldurup kıçımımada buzlu badem neyse.

Geri