marilyn monroe vs audrey hepburn

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
1646385647092.png
şu kaşla bile dünya tatlısı... severim bebeksi kadınları. gözümüz gönlümüz açılsın.

Gözlerinin içi gülüyor resmen böyle hatunlar 150 yılda bir gelir dünyaya vallahi

Audrey cok guzel tatli ve cool duruyor marilyn cok guzel ve seksi. Ama bu hayatta marliynler evleniyor koca buluyor. Bence ikisi farkli guzelliklere sahipler. Ben sahsen ikisinin ayri ayri tirnagi bile etmem. SAD

Güzellikse kıyasladığımız Marilyn Monroe bir tık daha önde.

marilyn yürüyen cazibe. bu yaz bir filmini seyrettim, bir kadın olarak şöyle düşündüm "ve tanrı marilyn'i yarattı" bazı kadınların böyle bir havası var. audrey, daha klas. aurası farklı. asalet unvanı olan royal bir aileden geliyor audrey. ve bu hava kadında fazlasıyla mevcut. döneminde moda ikonu haline gelmiş. ne yaptıysa ses getirmiş. ikisinin de yaşamları fırtınalı. ama audrey dağılmayan, dağılsa da toparlayan cinsten. marilyn, fırtınalardan kurtulmak istemedi ya da kurtulmasına izin verilmedi. neticede ikisini de severim ama audrey sanatsal açıdan bir tık önde.

bir ara romy'den ve grace'ten bahsedelim
ve çokzel konu.

Audrey in kafa yapisi asiri iyi ya cene yapisi kaş yapisi... kusursuzzz

Audrey bir baci gibi , en yakin arkadasin kiz kardesi gibi. Adeta bakir erkek tanricasidir. Tapilir , kotu olmayan dusuncelerinizi uzerine yogunlastirmanizi saglar....

Marry ise bir succubus , gunah islemek icin bir rahibe bile "tanrim bir kez gunahin tatli ruzgarini bedenimde hissedeyim" diye dua ettirebilir...

Geri