Marifetli Keller Buraya

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forum erkeklerinin %87'si dinozôr olduğu için hemen hepsinde kellik mevcund diye düşünüyorum.​
Hamarat keller buraya becerilerinin fotograflarını atabilirler.​

Iki ayni konu acilmis sandim biri marifeti eller digeri marifetli keller mis :))) cok yaraticisin cok

kel değilim konuya kabulüm söz konusu olabilir mi

Mastor’un onursal admin olarak terfi ettiği zamanları görür müyüz acaba? Bu kadar yaratıcılık...

Herkes keline nickini yazıp atsın, gerçekliğine inanmamız gerek.

Şanslısın @Heisenberg , bizim ailede de kel yok, son kel olanı dışlamışlar 1850'lerde filan, sonra kimse kel olmamış bir daha.​

Kekleri, kellere bağlayan bir adamın yaratıcılığını tartışmak istemem. Kıskançlık buna sebep olmuş olsa da, gerçek ortada.
Onursal Admin adayım Mastor’dur.

IMG_20200422_134302.jpg
Kabartma tozu kullanmadım, orjinal kafa arkadaşlar.. pardon kek yani..

Bu forumda ki tek saçı olmayan adam benim demek, ulan sokağa çıkınca ortalık ayna gibi, demek hiç birisi foruma üye olmamış.
Benden bu kadar arkadaşlar, artık ben de yokum..

ya bildirimler gelmiyor tesadüfen gördüm fkjdksl
çok güldüm bu konuya. ben bir kel olarak run'ı biliyorum, o da her yerde kelim diye bağırıyor dsajh
lütfen insanları kel olarak ayırmayalım, saçsız diyelim. kel biraz örseleyici... mesela keltoş da sevimli ama minnoş gibi... beyler hoşlanmayabilir.

neyse ben en beğendiğim keli buraya bırakıyorum, eminim marifetlidir de

jason-statham-kimdir-filmleri-687x400.jpg

@Larien şuan nasıl keyif yaptığını biliyorum, sevgili @Lena hanım ile birlikte saatlerce "kel" muhabbeti yapan sen değilsin dimi :)
Keltoş demenin nesi sevimli ya şey gibi oluyor o.. kel denilmesi çok hoşuma gider benim şahsen, böyle ayrıcalıklı gibi hissediyorum ahahah.
Larien hanım mecburen arada bilgilendirme yapıyorum, belki de foruma yeni kadınlar falan gelip görür diye.
Geçen biriyle tanıştım sonra sukuplaşalım dedik kadın bana "aaaa sen kelsin ya" dedi ama öyle bir dedi ki sanki dünyada varolan ilk kel benim gibi hissettim.
- hiç kel birine benzemiyorsun dedi bana sonra :) eh ben bu kadar zeki kadınla birlikte olamam dedim engelledim..

Hayatımızda görüp görebileceğimiz en marifetli kel, bu herif olmalı samırsam.

images.jpg

johnny-sins-age-girlfriend.jpg

Geri