Seni limonlu kekimle kucaklarim♡galiba sezen diyebilirim. ne bileyim bi içim ısındı keke....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni limonlu kekimle kucaklarim♡galiba sezen diyebilirim. ne bileyim bi içim ısındı keke....
kenarından yemiş ama.galiba sezen diyebilirim. ne bileyim bi içim ısındı keke....
marifetli kellerde ne sergiledin canımMalefiz yeni transfer mi ahahah. Hoş gelmiş ne diyelim. Ben de foruma girince ilk marifetli keller konusuna yazmıştım.
sıcak keke dayanamamış napsın garip sezen.... daha oy vermedim bakalım jfhdkenarından yemiş ama.jasjkskj
Kelimi.. sanki pergel ile ölçülüp yaratılmış bir kafam var, o bildiğin yuvarlak kafa ortası basık olanlardan değil.. böyle muazzam bir şey yaaaamarifetli kellerde ne sergiledin canım
ahh dokanmak istedim.Kelimi.. sanki pergel ile ölçülüp yaratılmış bir kafam var, o bildiğin yuvarlak kafa ortası basık olanlardan değil.. böyle muazzam bir şey yaaaa
Onun dışında sihirli ellerim ile çok değişik şeyler yapabiliyorum..
Eski mesleğim sihirbazlık.
Malumat sus icligin kafasini karistirma. Kekimin o kismi tabanina minicik yapisti ;Ffkenarından yemiş ama.jasjkskj
Uzulme arifimbugün de oy almamışım....
Yarışma videolu olmasa da sen video çekebilirsin.inanmıyorlar videolu yarışma düzenlesinler bence herkes yeteneğini göstersin...!orada emek var ince dokunuşlar...bu arada pastamın ismi " ilgi budalası "
Tansu Çiller'den önce seni siyasette görmek isteriz.bugün de oy almamışım....