Marifetli Eller Yarisiyor 6 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1203 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Ogyy

• Plesk

• Sezen

• Sux

• W

• RYMIA

• Hakan

• yoSun

• ArifÇ.

• Justice

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerdeyse oyumu sux'e vericem bu kadar cabuk gaza gelebilen bir insan gordunuz mu.....

botanik bahçen de heyecan vericiydi.
hayranlık duyarak imrendim. slslsji

haydi durma!

Kendimi hakan abi gibi hissediyorum... o kadar zahmete rağmen harcanan emeklerim.... kahve hayat.... Bir oylukmuş...

hakan abi'ye laf söyletmem... oy da vermem ama laf da söyletmem.... (hakan abi, muhtarlığa adaylığımı koyacağım desteklerini bekliyorum)

Keşke hakan abinin yerine Larien katılsaydı da, şöyle ağız tadıyla rezil etseydik...

seni allah bildiği gibi yabsın anna

Ekli dosyalar

• images-6.jpeg
    images-6.jpeg
    36.1 KB · Görüntüleme: 7
W hanımcım o bile ona fazla... Larien hanımın elinden bu gelir anca..

images (22) (50).jpeg

Maydanozla bile süslemez de işte...

benim evde o kadar malzeme yok... arif düşmanını bize güldürme... yılan arif...

ArifÇ'nin tabağı otel sunumu.. Bir evden cıkabilecek sunum değil.... senin en azından tepsin inandırıcı.. anam tezgahta musluğun arkasına koyardı onu.. sizin de ananız koyar mıydı dicem ama demiyorum.. biriniz İzmirli biriniz hollandalı.. sosyetenin musluğu bile yoktur.. elini uzatınca cıkıyordur ortaya...

ArifÇ'nin tabağı otel sunumu.. Bir evden cıkabilecek sunum değil....
Zaten ilk yüklerken otelde Aşçının yanına gittiğimi malzemelerin hepsinin hazır kesilmiş olduğunu benim aşçının yönlendirmesiyle pişirip tabakladığımı söylemiştim Annabelle. O yap dedi, ben yaptım.

Zaten ilk yüklerken otelde Aşçının yanına gittiğimi malzemelerin hepsinin hazır kesilmiş olduğunu benim aşçının yönlendirmesiyle pişirip tabakladığımı söylemiştim Annabelle. O yap dedi, ben yaptım.
Acıklama yapmayı bırakmalısın..
Yine Xerath gibi konuştum slkj

Acıklamanı görmeden anladım zaten.. biz otel görmemiş insan değiliz cünkü.

biraz da w'nin eserini gömelim. o ne öyle. hayvan yağlarını pişirip de ortaya koymuş gibi.

Her bir hamuru minciklamam 40 saniyemi alsa, 80 tane hambal olsa carp 40 x 80 + 45 dk pismesi, 45 dk acmasi = emek.............

makarna yaptığın günlere say w. olsun o kadar da. yılda bir kere yapıyorsun.

onu da zamanında yapıp galeriye atmış, kim bilir hangi yıl yaptı :(

Ya ben ahmaklik ettim kaynanalari geline asik eden kibris tatlisi ile katilmam gerekirdi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri