yemin ederim. kuzen ben otelciyim, biliyorsun, zaten yemek yapabiliyorum kiArif otel yemegi olmadina yemin et ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yemin ederim. kuzen ben otelciyim, biliyorsun, zaten yemek yapabiliyorum kiArif otel yemegi olmadina yemin et ?
belki arif'e demiştir... çoğul kullanmış, üçümüze de demiş olabilir...Sana tatli dedi lari..... oyunu bana kullandigini bilse demez.....
emin ol sana deme ihtimali daha yüksek...belki arif'e demiştir... çoğul kullanmış, üçümüze de demiş olabilir...
bence direkt gurbet yap...Bana demez gurbetci olunca sevimsiz geliyorum gozune.... sevimsiz gurbetci mi yapsam nickimi.....
Eleştireyim mi?Benimkini de elestirmek istiyorum ama kusur bulamiyorum ya....
Evet serbest....Eleştireyim mi?
sunuma önem vermemişsin sende masayı çekmişsin atmışsın.Evet serbest....
Simdi ben onu foruma atmak icin yapmamistim, balkonda ailecek yemek yerken aklima gelip cekmisim bi ara. Sonra telefonu kurcalarken karsima cikti ve neden olmasin dedim ? Yani dogal hayatimdan bir esinti sundum size.sunuma önem vermemişsin sende masayı çekmişsin atmışsın.
yarım kola, çekirdekli karpuz bunlar olunca özensiz görünmüş.
yemeğin renk tonu az pişmiş biraz daha pişse iyi olacakmış gibi görünüyor.
sosu da az kullanmışsın.![]()
işte onu dedim, aklına gelip çekip galeriye atmışsın, sonra buraya yüklemişsin. yarışma için hazırlanmış bir yemek değilSimdi ben onu foruma atmak icin yapmamistim, balkonda ailecek yemek yerken aklima gelip cekmisim bi ara. Sonra telefonu kurcalarken karsima cikti ve neden olmasin dedim ? Yani dogal hayatimdan bir esinti sundum size.