Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merdiven :So hamburger nasıl yeniyo
Yosuncum o guzel yüzünü asma kardeşim. Seni seviyoruz, takiliyoruz.Günahıma giriyorlar X kimseye ağzımı açıp bişey demedim![]()
Üatüne kürdan batırıp cheddara bulasaydı o zaman verir miydim yine vermem hahah siyah eldiven de yok neyine verelim be ekmekten de bir gıdım almış karnı acıkmış heraldekıskanıyorlar ogişkomu.
hamburger yapan ben nasıl gay çıkıyorum kardeşim..... saf erkek yemeğidir hamburger..... 5bin kaloriden bahsediyoruz.... adam mantı açmış orda...... yazık.....
senin hamburgerin biraz özensizdi vera..... yoksa benim oyum gerçekten sanaydı..... arifin helvasına vermek zorunda kaldırdın beni......Ben de hamburger yapmıştım .S
senin hamburgerin biraz özensizdi vera..... yoksa benim oyum gerçekten sanaydı..... arifin helvasına vermek zorunda kaldırdın beni......
ağzını kocaman açıp yiyorsun içocum...... ben sürekli kocaman şeyler yediğim için ağzımı açarken sıkıntı olmuyor........o hamburger nasıl yeniyo
lan yapma şunu ya yapma jskskskskağzını kocaman açıp yiyorsun içocum...... ben sürekli kocaman şeyler yediğim için ağzımı açarken sıkıntı olmuyor........
hayır tatlım hazır ekmek..... a101de satılıyor, tavsiye ederim.....Oggy bişi sorcammm hamburgerin ekmeğinide sen yaptın dimi tatlım xd
benimkinin gideri var yine de hakkını yiyorsun.....Seninki çok mu özenli ahahha
Alternatifim arif olmasaydı en azından .S
Tühhhh ekmeğide sen yapsaydın ajxnsjs neyse oyum sana hertürlühayır tatlım hazır ekmek..... a101de satılıyor, tavsiye ederim.....