Marifetli Eller Yarisiyor 6 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Ogyy

• Plesk

• Sezen

• Sux

• W

• RYMIA

• Hakan

• yoSun

• ArifÇ.

• Justice

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plesk sana kim oy verdi xd niye o yemeği salçaya boğdunbb mantarın tadını bozdun ajsjxhs az salça kullan bidakine oyum sana :D

raporladım inş banlanırsın.

15 yıldır yemek yapıyorum canım xd tadmadan anlıyorummm ne domatesiiiii menemen mi yapıyosunn yalannnnn salçayı basmışş
ya bırak 15 yıldır yemek yapıyormuş. geçen gün domates soymaya gitmeyen kişi mi diyor bunları. rakı mezesi dışında bir şey yapabileceğini sanmıyorum yarmagül. üzgünüm.

İnşş aminnn...
böle yemekler yaparken yosun ve bana sorabilirsin püf noktalarını xd iyilikte yaramıyorrr

ya bırak 15 yıldır yemek yapıyormuş. geçen gün domates soymaya gitmeyen kişi mi diyor bunları. rakı mezesi dışında bir şey yapabileceğini sanmıyorum yarmagül. üzgünüm.
Kendine gel malatyalıyızzzz xd napim milletin domateziniii.....döverim ajsmzhs

Rakıyı et ve ya meyveyle seviyorum meze çok sevmem......ayrıca çok lezetli yemekkkkj yaparımmm...seni banlatacammmmm çocuk

yarmagül alt klasman birinden yardım alamam. yosun olabilir ama. işi biliyor.

Niye kimse benim yemek yaotığıma inanmıyorrrrrr yaaaaaa:(((((((((((

Wciğim tabakta daha güzel sunumla bir foto beklerdim, kolaya kaçmışsın….

@Plesk o tabağa bir isim verseydik adı kesinlikle texas katliamı olurdu…

@Sezen öksüz doyuran .(

@Justice sucuklarda kanatlı tespit ettim…

@ArifÇ. protein otların gölgesinde kalmış… gözlerimiz bir bonfile görmek isterdi ayrıca .(

@Hakan .(( çok severim ama foto kötü ordan puan kırdım xd

@Sux tabak beyaz, yemek beyaz, masa örtüsü beyaz… narkotiğin evine girmesi an meselesi…

@Oggy …..hamburger kırmızı çizgim… kıyman çok yağsız öncelikle… sosun yok gibi… chedarlar pişerken köftenin üstüne konup eritilmeliydi… soğanların yağ çekmiş… ayrıca domates laps diye etin üstüne konmaz çünkü eti sulandırır ve soğutur .((( mümkünse hiç konmaz veya marulun arasına hapsedilir .(

Tüm bunların ışığında, doğru ürün, tabak seçimi, sunum kalitesi nedeniyle oyum @yoSun ’a … yalnız senin de yağın fazla ve yeşilliklerin buruşuk, gözümden kaçmadı…

Son düzenleme:
ilk defa hicbiri istahımı acmadı ki hemen her seyi canı ceken biri olmama ragmen..katılacak arkadaslar sunuma biraz daha özen göstermeli. benim gelisigüzel cektigim makarna fotisi bile daha istah acıcıdır. neyse yine de en yenilebilir oggynin duruyor ama sogan halkası mı onlar? sevmiyorum....

Oyum @Sezen e. Off acıktım yine görünce. Çok güzel gözüküyor.

@Enigma ben onu acı biber olarak koymuştum ama birisi acı digeri tatlı çıktı. İçinde de halka şekilli kızarmış patlıcanlar var :d

Sen oyunu Yosuna ver kardeşim. Ben zaten yemek yapamıyorum gırgırına katıldım. :) Boş ver biberi miberi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri