Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 81 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tesadüfen gördüm konuyu, aktif olmasam da oyumu kullanmak istedim.
Oyum @Melodram a.
İki arkadaşın da ellerine sağlık, başarılar.

@Melodram Harcanıyorsun buralarda. Sizi Holdingimizin tatlıcı başıcısı yapmak isterim. Müsait bi zamanınızda konuşalım.

@Melodram Harcanıyorsun buralarda. Sizi Holdingimizin tatlıcı başıcısı yapmak isterim. Müsait bi zamanınızda konuşalım.
şimdi cevap verince şaka deme ihtimalin var ama ben ihtimale değil de... tatlıcı başı olmaya odaklanayım.
umarım mülakatta puding yaparım, teşekkürler koca yürekli shinikhan.

Melodram şampiyonluktan alacağı motivasyonla daha fazla mutfakta vakit geçirip, kitlelere daha az zarar verebilir. Melodram diyorum.

Dün Bir Arkadasın 29 Agustos Temsılı Diye Attiği Resimdekı Kişileri İrc Sunucusunda Ben Davet Ettim. Kişilerin Üyelik Tarihi 29 Agustos .

Davet Etmemdeki Sebeb İse : Buradan Okuyunuz

Hem Kişilerın Foruma Üye Olus Tarihleri Hemde Konuyu Acılıs Tarıhı 29 AGUSTOS

Bununla Beraber Yeni Üye Olan Arkadaşlarımız Bilir
Üyelik Onayı Admin Onayından Geçiyor . Benım Bu 4 Kişi Hakkındaki Acıklamam Budur. Kimse Durduk Yere Kendınce Kuruntu Yapmasın.

Ayrıca Bu Yarısmanın Düzenlenme Tarihı : Buradan Okuyunuz

Melodram hanımın oylarını yükseltmek için kim eşine dostuna haber verdi..Yarışmadan elde edecekleri parayla ne yapmayı planlıyorlar.. tosuncuk gibi kacıp paraları yurtdışında mı ezecekler... kim bu üyeler.. mantıcıların hakkını tatlıcılar yiyebilir mi.. kim bu tatlı örgütcüler.. umarım her şey yüz gününe cıkar ve örgütcüler cezalandırılır....

IMG_20200929_053615.jpg

kaybedene walison sarılıyor demediler, deselerdi keşke...
mizah marifeti her şeyi geride bıraktı konuda, serpme kahvaltı gibisiniz... hangisinden başlayacağımı bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri