Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün mü ne arkadaş özelden sordu Fernweh sen misin? diye. Fernweh farklı yerlerde kullandığım nicklerden bir tanesi. Soran arkadaş da biliyor bunu. Ben de evet benim dedim. Sonra aklıma geldi yok lan ben değilim dedim. Biri fernweh diye nick alıp bir kaç mesaj yazmış. Hümaya da oy atmış. Fernweh nickimi bilenler de haklı olarak soruyor tabii.

Benle alakası yok o nickin. Yani bir yarışma kazanacağım diye böyle bot nick basıp oy kasma karaktersizligine gerek yok. Yönetim oy kullanırken belli mesaj sayısı altındaki üyelere oy kullandirtmama seçeneğini düşünmeli.

Sözde kadın elinin değdiği yer güzelleşiyordu. Çok güzel oldu

Hangisi daha çok zahmetli ise oyum hep ona olacağı için @Hüma diyorum.

günaydın sevgili ve bilinçli marifetli eller halkı... tatlı yiyip tatlı konuşanların kazanacağı bir dünya hayaliyle çıktık yollara... hiç çilek kesmemiş gibi kötüler sarımsaklı yoğurtla tansiyonlarını dengelese iyi olur, sevgiler.

Arkadaşlar, birtakım K O L P A lara gerek yok. Elinizin lezzetiyle yarışma kazanın. Oyum yarışmadan elenen Sade'ye -Sade kesin katılmıştır ama beceriksiz olduğu için elenmiştir %101.-​

magnolia'ya puding diyenleri ez oğul...
çileğine göz dikenleri bil oğul...
dostunu düşmanını sez oğul...
tarihini şerefinle yaz oğul... ahhsjsh sinirim bozuldu.
stockcum katılıyorum liste mükemmel, düğün davetiyesi yazarken çağıralacak akrabalarla elenecek akrabalar gibi...

Son düzenleme:
Boyle konularda tam bir beyaz tv haber spikeri cikiyor icimden kusura bakmayin.

Olm noluyor ya biri bana da anlatsın. İlk defa kargaşadan uzeagim. Hüma bot mu basmış? Konuyu bilmiyorum valla

etik etik konuştuğun için kimse sana olayı anlatmayacak hatem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri