Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marifetli eller 3 oylamasında berabere kalındıgı için Final oylaması yapmaya karar verdik haksızlık olmaması adına.

Oylama sonucunda @Hüma ve @Melodram 38 şer oy aldılar. Anket 5 gün süre ile açık kalacaktır. sonrasında ŞAMPİYONU ilan edicez.
Arkadaşlar belirtmekte fayda görüyorum basit bir yarısma oldugunu unutmayın ve birbirinize karsı kırıcı yorumlar yapmaktan kacının lütfen. Amac sadece eğlence.

@Hüma

1601212061016.png

@Melodram

1601212082259.png

Eski forumsalcılara teşekkür ediyorum bana verdikleri değerli oylar için ayrıca irc dünyasına da ekstra bir teşekkürüm var sağolun bu işe yıllarını vermiş saygı değer kişiler.
Âdeta dostluk kokan bir oy bütünlemesi olmuştu.
(Beni başkan yaparsanız forumu çiçek gibi yaparım.)
Ccc Hümoş CcC.

@Alper bey lütfen beni oylamadan kaldırın kazanan @Melodram arkadaşımızdır. Ben yarışmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

Eski forumsalcılara teşekkür ediyorum bana verdikleri değerli oylar için ayrıca irc dünyasına da ekstra bir teşekkürüm var sağolun bu işe yıllarını vermiş saygı değer kişiler.
Âdeta dostluk kokan bir oy bütünlemesi olmuştu.
(Beni başkan yaparsanız forumu çiçek gibi yaparım.)
Ccc Hümoş CcC.

@Alper bey lütfen beni oylamadan kaldırın kazanan @Melodram arkadaşımızdır. Ben yarışmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

öyle bir durum olmaz bu saatten sonra rica ediyorum.

Bu oylama ne zaman bitiyor sjsmsk ona göre ölüler yerine gidicek yada ölüler dirilmeye devam etcek xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri