Marifetli Eller Buraya

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Merhaba arkadaşlar malum bu hafta süresi içinde 4 gün evde kalmamız gerekecek ben ve @Larien de biraz eğlenmek ve zaman geçirmek için 23 Nisan / 25 Nısan arası kek,pasta etkinliği yapalım dedik. Kendine güvenen eğlenmesini seven arkadaşları bu tarifler arasında yapmış oldukları pasta veya kekleriyle bu konunun altına bekliyoruz..
Şart olarak çırpımda o eliniz görükecek.. (Başkasına yaptıran taş olsun)

dhjsdh ya ben nasıl foto çekeceğim evde tek başımayım, artık tek elimi görürsünüz ldjsl
çiçeklerim bu sadiş marifetli, Allah bilir önce ağlayan sonra gülüp takla atabilen bir kek yapacak ve bunların hepsini tek bir kek yapacak düşünebiliyor musunuz
aslan parçası ya
neyse önemli olan katılmak daklja

Dün dilimi 60 liraya satılan chesskek yaptıgımı soylemıstım dımı ?
hava atmıstım yani bunla ?

güzel fikir aslında buda bir yarışma olarak düzenlenebilirdi :)

ben normal bi kek yapcam bak ona göre

:beklentileridüşürmeyeçalışıyorumdur:

Yapımı çok basit aslında.
İlk etapta alışana kadar tarife uygun yapmayı dene
Yapimi degil pisimi cileden cikartiyor beni, zaten kadin 2.5 bardak un demis tarifte, hic kek kivami olmadi, mecbur yogurt suyu ve sutle durulttum.p Ya tariflerde hep sorun oluyor, onlari modifiye etmek bana dusuyor, uyuz oluyorum insanlara :d

Yapimi degil pisimi cileden cikartiyor beni, zaten kadin 2.5 bardak un demis tarifte, hic kek kivami olmadi, mecbur yogurt suyu ve sutle durulttum.p Ya tariflerde hep sorun oluyor, onlari modifiye etmek bana dusuyor, uyuz oluyorum insanlara :d

Sen şu tarifi bana atsana bir ksjs
bakalım sen mi yanlış anlamışsın onlar mı yanlış atmıs

Geri