- Web sitesi
- www.instagram.com
Zaten belliydi kırmamak için uğraşıyordun yardımci oldum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten belliydi kırmamak için uğraşıyordun yardımci oldum.
Avukat in oyu iki sayılmalı..Hayır sana... işte böyle insanı şaşırtırım!
Tşkler ama hala 28im oyum nerde kim çaldıakşam kabakla yoğurt yedim sadece. canım sıkkın. baklavaya bastık.
bi iki gün önce basmıştım.Tşkler ama hala 28im oyum nerde kim çaldı
Ssssss yarmacım calma yaaa![]()
İşte objektiflik... İşte vicdannn.... İşte doğrular!! ajfdsfndlkBen Vicdanlı ve Adaletli bir karar veriyim kendime göre.Sanırım kulisler var.
Sadece birkaç arkadaşın yemeğini diğer arkadaşların yemeklerine göre bir tık daha iyi buldum.
Sunum bakımından tat bakımından birde Lezzet bakımından tabiki Eksiklerde var.
Benim sıralamam bu.Kim birinci kim 2.olmuş
1. @Morfinyus
2. @Yarmagül Fotoğraf çekmeden öne yarısı yemişsinve @yoSun yufkaları marketten mi aldın
3. ise @ArifÇ. @EFTELYA
@Justice pizza için biraz zamanlama hatası var gibi geldi.Sucuklar çıtır çıtır
Kaşarlar tam erime noktasında kalmış :p
Adaletten bahsediyorsan yufkaları kendim açtığımı yarışma katılımında belirtmiştim kulislik bi durumumuz olmadı yok illa kulis yapmaksa 50 yapabilirim oyumu şuanBen Vicdanlı ve Adaletli bir karar veriyim kendime göre.Sanırım kulisler var.
Sadece birkaç arkadaşın yemeğini diğer arkadaşların yemeklerine göre bir tık daha iyi buldum.
Sunum bakımından tat bakımından birde Lezzet bakımından tabiki Eksiklerde var.
Benim sıralamam bu.Kim birinci kim 2.olmuş
1. @Morfinyus
2. @Yarmagül Fotoğraf çekmeden öne yarısı yemişsinve @yoSun yufkaları marketten mi aldın
3. ise @ArifÇ. @EFTELYA
@Justice pizza için biraz zamanlama hatası var gibi geldi.Sucuklar çıtır çıtır
Kaşarlar tam erime noktasında kalmış :p