Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tek bir kişiye bile ver demedim Plesk seni eledim diye bana böyle şeyler yapma hem istemek lazım koskoca cumhurbaşkanı bile oy istiyorYosun benden oy istedi. Bana yazan başkasına da yazmıştır. Diskalifiye edilsin.
oyunuzu bana verir misin cansuyumbenden kimse oy istemediği için bir miktar kırgınım, iletin bunu gerekli yerlere...
geçti artık... başta istenecekti... fıstık tanesi kadar değeri yokmuş oyumun... bulgur tanesi kadar da.oyunuzu bana verir misin cansuyum![]()
Plesk beni karalamaya çalışıyor zaten isteyemedim affetgeçti artık... başta istenecekti... fıstık tanesi kadar değeri yokmuş oyumun... bulgur tanesi kadar da.![]()
Hahaha paylaş tabiki de ama neden yazdığımı da paylaş seni kızdırmak için olduğu çıkar meydana zatenBen yosun un oy istediğine şahit oldum..
Ss yi saklıyorum yarışma bitimi paylaşacağım.. shsjjs
Insanları hep oyuna getiriyoSun..Hahaha paylaş tabiki de ama neden yazdığımı da paylaş seni kızdırmak için olduğu çıkar meydana zaten![]()
tövbe deeeInsanları hep oyuna getiriyoSun..
Geldim bilmezmiyim Maşallah torunuma@ferdi01 dedişkoooooooooooo gel gelll torununun marifetlerini gör :p
Aaaa dedem gelmiş bizde kaç gündür senden bahsediyorduk hoşgeldinnnGeldim bilmezmiyim Maşallah torunuma![]()
evet orda yazilanlari okudum üzüldüm birazda açıkçasi umarim bundan sonrasi için böyle polemikler olmaz X arkadaşimizin da dediği gibi Run çağirdi buraya üye olmam için benden rica etti geldim böyle eğlence için yapilan etkinliklerde oy çaldi oy verdi vs.. konulari tavsip etmiyorum tabiki yoSun da benim öz kardeşimden farksizdir bilgim olsaydi zaten böyle birşeye izin vermezdim bu kadar büyütülecek bir durum olduğundan haberim yoktu.Aaaa dedem gelmiş bizde kaç gündür senden bahsediyorduk hoşgeldinnn![]()
Oo oyunu vermişsin :dKoskoca kısır, sürekli aranılan ve vazgeçilmez lezzet nasıl sadece 10 oy alır.d
Canım eltim kalp..Yaptim 12