Divine Heart
Altın Üye
- Web sitesi
- www.instagram.com
oyumu kullandım,birinci çok net bence.herkese başarılar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazıklar olsun emeğe saygıda kalmamış katılmada şerbetsiz hali de mevcut Emre bey gidip bakınız kaile almıyorum sözlerinizi çekemiyorsunuz hıh :=)
ismimle değil emeğimle kazanıyorum ya 50 yufka açtım bir kere lütfenİsmin var isim yapmışsın ondan kazanıyon. :p
Baklavayı ben yapsam orda yosun yerine Türk yazsa 1 oy alırım. Onu da ben kendime atardım.
Yarmagül ün içli köftesi ve Eftelya nın yağlamasının aldığı oy hayal kırıklığı. Ağzının tadını bilmiyor bu forum.![]()
Iyi günde kötü gundeee ♡ben sade demiştim dün anket ilk açıldığında. herkesin eline sağlık. bu sefer zorlandım.
peki ya senin söylediklerin....Arkadaşlar şokkkk az önce Sade Hanım ile telefon görüşmesi yaptım duyduklarıma inanamadım yaaaaa kısır hiç sevmediğini hatta nefret ettiğini söyledi sırf herkese hitap ettiğinden dolayı seçtiğini filan söyledi üzücü
Neyse ama kıyamam ben Sadişkoma yaaa:=)
Pastandan bir çatal alabilir miyim..Bana oy veren o 2 koca yürekli üyeyi kucaklıyorum efem. İyi ki varsınız.........
![]()
Benim havuç dilimi baklavamdan yemicek misinPastandan bir çatal alabilir miyim..
Oy vermedik ama olsa yeriz :dBana oy veren o 2 koca yürekli üyeyi kucaklıyorum efem. İyi ki varsınız.........
![]()
Hayır çok şekerli hiç sevmem..Benim havuç dilimi baklavamdan yemicek misin![]()